Čegijevski
Znam lika koji je igrao fudbal za Radnicki KG, pa presao u Rad, pa u Zvezdu, pa u Anderleht a sad je u Olimpijakosu. Bio sa mnom u odeljenju u srednjoj.
стварно си ишао у економску са славком? па ја знам цело то одељење јебемти. добро, скоро цело, преко неког друга, нисам био у економској.
а немогуће је да тебе не знам онда, макар из виђења.
дада, ја се нешто испребацивао, дошао да се исправим, кад видим да си ме већ исправио. :)
а и славко перовић ишао у економску, сличан пут имао, рад па звезда, него сам се пребацио, тек сад сконтао андерлехт и олимпијакос у твом посту.
а онда си моје годиште, и ту генерацију знам, мало је сеоце крагујевац.
Znam lika kojem je taj isti Krasic par puta poslao poruku pred pocetak utakmice, kada je jos igrao za CSKA, sta da uplati.
On javi drugovima, uplate sav kes sto imaju u kuci i onda kladionica ova bedna seoska ne moze da ih isplati, pa se ganjaju mesecima, uzimaju im televizore, stolove za bilijar itd...
Znam lika koji je igrao fudbal za Radnicki KG, pa presao u Rad, pa u Zvezdu, pa u Anderleht a sad je u Olimpijakosu. Bio sa mnom u odeljenju u srednjoj.
стварно си ишао у економску са славком? па ја знам цело то одељење јебемти. добро, скоро цело, преко неког друга, нисам био у економској.
Cegi pozdravili te Skrkic i Krsticka
Који Славко брате? Мислио сам на Луку Миливојевића. Нисам знао да га зову Славко лололо
Дача, Дача Шкркић, шалалалалалааааааааа :)
поздрав за Шкрлета и Крстићку овом приликом...
Sad znam ko si lisico :)
Хахахахахахах, одлично :)
:)
дада, ја се нешто испребацивао, дошао да се исправим, кад видим да си ме већ исправио. :)
а и славко перовић ишао у економску, сличан пут имао, рад па звезда, него сам се пребацио, тек сад сконтао андерлехт и олимпијакос у твом посту.
а онда си моје годиште, и ту генерацију знам, мало је сеоце крагујевац.
Znak lika kome je Novica Veličković razbio glavu kad su se potukli košarkaši Hemofarma i Partizana.
Znam lika iz Kragujevca koji je igrao za Rad i Zvezdu a nije Perović ni Milivojević, on mi je neki brat.
фендер само седи и записује.
ниси баш морао да цитираш тај пост, схватио сам да би могао да то искористи да ми чупа гркљан, и сад ако обришем мој, опет остаје.
знам 'де је кућа рашка катића.
али кућа није лик. ништа, не важи ово, отворићу нову тему: "знам 'де је кућа"
знам де је кућа тазбине од Црног
па добро, едитовао си га на време, сад је ок.
Znam gde je kuca Krasicevog tasta.
Smara to znam tog i tog, jer može 80 str. da se ispiše, što fudbalera što ostalih, a nije zanimljivo ništa.
Al sad ste me podsetili na to da znam gde živi Ivan Miljković (u Bgd). Tačnije, znam i na kom kanabeu jebe ženu.
Znam gde je Cecina kuća. Lol
Znam lika kojem je taj isti Krasic par puta poslao poruku pred pocetak utakmice, kada je jos igrao za CSKA, sta da uplati.
On javi drugovima, uplate sav kes sto imaju u kuci i onda kladionica ova bedna seoska ne moze da ih isplati, pa se ganjaju mesecima, uzimaju im televizore, stolove za bilijar itd...
знам где су кебина и бренина гајба