Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
знам де је кућа наташе мићић
Znam gde je kuca Borisa Bizetica.
Ajd malo da promenimo priču.
Znam lika koji je radio kao vozač Tamića. Uglavnom je vozio piće po vašarima i sl. za gazdu, dobijao ok keš, hranu, i živeo sa gazdom, tj. kod njega kući.
Gazda dobar čovek, kasno se oženio i to dosta mlađom ženom. U to vreme imao relativno malu decu, ćerku baš malu i sina starijeg malo, tipa 8-9 godina.
I manje više praksa je bila da se uveče natovari Tamić s pićem, pa rano ujutru da se piči na vašar, da se doveze na vreme, šta li. A kad je baš umoran, da radnik ostane kući da odspava, jbg, mora da porani ionako, pa da odmori malo, a gazda da ode po piće.
I tako jednom prilikom i bilo, ovaj kaže "jooj gazda, puče mi kičma, jel nije problem da odeš ti po piće, da legnem, kako ću sutra voziti". Nije problem, ode gazda po piće, ovaj ostane još da jede za stolom, kasno večerao, i dođe žena da riba pločice u fazon pola 10 uveče, on kulira, a žena kreće da meša dupetom, da izaziva, i ovaj vidi koliko je sati, krene tu standard spika da ne detaljišem, završe kod nje u sobi, jebanje, i samo se otvaraju vrata od sobe, sin na vratima, gleda u njih fazon 2 sekunde i ode u sobu.
Sutra, prekosutra, posle 10 dana, sve ok, mali ćuti, ništa ne pominje, oni se prave ludi, i fazon prošlo 2 nedelje, sede za ručkom, kad mali odjednom: "Tata, XYZ je spavao sa mamom u sobi".
:dramska pauza, kao da je neko stopirao vreme, XYZ gleda u malog, gleda u gazdu, ženu, hvata telefon i istrčava ludak iz kuće i beži:
Sve stvari što je imao ostavio tamo, nikad se nije ni vratio po stvari ništa u pm, kaže jeste mu malo žao gazde, al ono, ona je kurva, ko zna kolko ga je puta prevarila do tad.
http://vukajlija.com/forum/teme/22549-znam-lika-koji-je?strana=103#post_3419009
ау брт какво разочарење је пало... па буквално најбитнију ствар га ниси питао.
лик ти дошо и реко, е јел си гледао вука вол стрита, и ти као јесам и он е па оно је ублажена верзија не би веровао како су се издркавали и ти као ок, гуд ту ноу, шта!?!
Jesu se razveli posle?
Haha, Džoni kad vidi u novinama "skinula je gaćice, nećete verovati šta se posle dogodilo", ne klikne na to, nego ide na "Prognoza za 5 dana"
hahahaha Kaunte.
Znam lika koji je devojku ostavio rečenicom-ti nisi moj nivo. Evo ga sad bere jagode za pare, eto kako se sve u životu okrene.
џони кад прича како је скинуо невиност:
чекао сам да се деси из љубави међутим, исцимали ме ортаци и довели курву. мало причали, зезали се и циркали и кад је дошло време одемо у спаваћу собу, она већ гори љуби ме и вата за курац да ми убије трему, ја крећем да је ватам и скидам и кад смо се скинули
Haha, ne kapiram za kog Džonija se sprdate, kurajbera? I šta je pričao polovično?
Jbg, mislio sam da je već predugačak post, pa baš tu nađoh da skratim.
Axaxaxax
Ko je beše uživao da prekine post na pola ovako na temi? Izijem?
Vanja Bulić=Džoni Auditore
Voditelj koji ima neverovatan talenat da svaki zanimljivi razgovor saseče u korenu.
Vanja Bulić: "Ček, ček... reci mi jel imaju još uvek tvoji roditelji vinograd?"
(http://vukajlija.com/vanja-bulic/71526)
Hahaha, do jaja.
Моја девојка и ја смо у вези 4 године, пре годину дана имала је саобраћајну несрећу, ударио ју је камион док је прелазила улицу и ишла мени у сусрет, не могу вам описати тај осећај, кад то гледате, срце вам се преполови а не можете помоћи, на рукама сам је носио до хитне, моја љубав је спашена али је остала непокретна, наравно мислила је да ћу је оставити али то нећу никада учинити, волим је највише на свету, и док сам с њом никад нисам погледао другу девојку јер само она за мене постоји и сасвим ми је нормална као и пре док је имала ноге, многи ме осуђују због тога, али ја не разумем те људе, зар је требам оставити само зато јер сад нема ногу, људи су луди, битна је она душа и срце које она има и моја срећа кад сам с њом, њен осмех и захвалност кад је вучем у колицима, и њен стид због тога али ја све чиним да се осећа као и пре, и борићу се да победи то, да и даље буде самоуверена, јер је најбоља и најлепша без обзира на све.
Jel nepokretna ili nema noge?
Msm ima noge sig
Samo nepokretne kapiram, ili baš baš nema noge kao Nik Vujačić
Ili ima jednu brt pogubio sam se
I kako je vuče kao haski sanke ne kapiram koliko ima ovo odobravanja?
Šta da pobedi?? Nedostatak noge/u?