Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
да је мени била та памет па да ти не мећем у сестру, сад ни тебе не би било да просипаш пролив по сајту
сине
https://www.youtube.com/watch?v=BEDEf-Vcm40
Теби изгледа све смрди на говна, Драгојло, где год се макнеш.. Пробај да се истушираш..
Nemojte se svadati
не могу спрати мирис твоје сестре/мајке са себе, џаба покушавао сам и разређивачем
морам ићи у шабац да видим у зорки имају ли они неко специјално средство
Milica Todorović drugu čašu pije jer nisam više njen.
Ako ne verujete pustite pesmu.
U originalu pesma je išla
"po tri pića za najlepši sto, ako nekom smeta jebo me Bohor"
Hahahaha
Čule odličnih par skečeva si bacio zadnjih par dana.
Драгојло, прозивке су ти левел "уа педеру"
Пречесто потенцираш мајку и сестру у својим назови "прозивкама" које су ништа више од обичног клошарског пичкарања. Вероватно ти је остала лепа успомена на две једине жене које си повалио у свом животу, а то су твоја мајка и твоја сестра, па их честим помињањем изнова и изнова призиваш у сећање, млади Едиповче. И наставићеш то да чиниш, све докле год не опалиш нешто даље од другог родбинског колена, наказо. Мада сумњам, јер- прва љубав заборава нема
Ajde teraj se u kurac, šta sereš koji kurac po temi, zagadili ste temu džabe, taman je malo živnula.
A i ti si zajebao vek (kapiraš pošto mu je Dragojlo na avataru, xe xe) sa odgovorom koji se vodi na ono:
-Ti si peder!
-E ti si!
On tebi spominje mamu i sestru, i ti kažeš loša prozivka, pa ga prozoveš sestrom i majkom. E K S T R A ! ! ! !
Нисам имао намеру да загњурим у муљ духовне пустоши по којој се он ваљушка ко прасац али било ми је интересантно јер реално не хајем па реплицирах. А и учинио сам то са нешто више шарма и духовитости од њега мислим да би то требао ценити лепи? Поздрав
Znam lika koji je dosao kod Vojislava Gajica (vlasnika Aleksandar gradnje) i rekao mu: ''Ova moja (misleci na zenu) se zapalila za onaj apartman sto smo gledali, obecao sam da cu joj uzeti da ne bude svadje. Jel na prodaju jos uvek? Imam 400 000e u torbi u kolima, odma cu ti doneti.
Inace, Krasic je u pitanju hahah
шта да ти одговорим на то што си ми назвао рибу туком? да назовем и ја твоју? знамо обојица да немаш сине, како да имаш кад те нисам пустио из подрума још од бомбардовања
са циганима разговарам по цигански, како другачије
Znam otprilike lika koji zna Baneta balansa, lika koji je jednom prilikom pao i slomio levu ruku i desnu nogu. Hahaha jebemti Sunce i sad mi smešno.
I lika koji zna lika koji je sreo u NS dvojicu tadašnjih reprezentativaca (u fudbalu ofc). Fala Bogu prišao da pozdravi legende, i jedan od njih je takve forice ispaljivao po ulici da se smejalo jedno 15 ljudi (slučajnih prolaznika). Ostao s njima fazon pola sata, Kaže mnogo do jaja taj lik-fudbaler, iako ima seljoberski naglasak.
Drugi fudbaler je Krasić.
хахаха бане их није сломио, родио се такав ваљда
или је само десну руку повредио кад је био мали, не сећам се
сећам се да је био избалансиран још кад смо у вртић ишли