U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Haha, kapiram da je mučenik onako, uspeo u životu...
Милан Живадиновић Бард
Znam lika koji je hteo da izbode nožem nekog krimosa, jer mu je nalupao šamare, i lik kaže kevi da ide nož da nosi dedi i nađe tog lika i krene da ga izbode nožem ovaj mu otme nož i slomi mu obe ruke, i debil ode kući i kaže kevi da je pao s' bajsa a nije išao bajsem i onda promeni priču da je pao niz stepenice.
хахахахаха
Kog krimosa chule, susu?
Drugi fudbaler je Krasić.
Lane?
Hahaha čule.
@fađo dA.
znam lika koji isao na maturu u trenerci. komplet trenerka, gornji i donji deo. nikad ga nisam video u farmerkama ili kosulji...
ja ne znam ni jednog lika :( tuyno
evo brt upoznacemo se
znam i lika kojeg je sestra od strica uhvatila kako joj slika dupe, budala ostavio blic ukljucen. u njegovu odbranu stvarno je dobro dupe...
Zdrawo. Ja sam Branislav, a kako se ti zoveš?
je sinoć priveo neku matoru drolju koja nam sela za sto, a pre toga rekla da se nije presvukla od jutros i da joj zubi ispadaju jer ima kandidu.
I ona to rekla, krećemo iz kafane prema kolima on se pozdravlja sa nama pijana budala i ode sa njom jbt.
odwrtno brt
joj xD
Znam lika koji jedini moze da izdefinise "Apisme Zamudo" da lici na nesto
Znamo svi Stefča
Znam lika što je za mesec dana pojeo 8k prepeličijih jaja.
Lik je bilder ludilo, pun kurac neke hemije pije, kad prdne oznoje se zidovi, plus je ljaljan na kvadrat. Pošto prdi kao stoka i ne može da kontroliše se onda izigrava budalu pa pred svaki prdež pravi skeč neki i tako se usrao jednom i onda je plakao kao da ima 8 a me 28 godina. Jebeni bilderi moroni svi su isti pu!
8k? lazes ko pas.
Osam hiljada jaja
Jeo je po pedest komada za obrok, živih, kuvanih, pokvarenih smrde kao bolest on ih jede
Imao je trip da odvaja žumance ali jeo je i cele
Sacuvaj i sakloni budalu