Знам лика који је...

1. Ah, onda me ne znaš.

2. Ma ovaj moj drug da ide na Vukajliju, lomio bi po jedan deo kompa za svaki minus ;)

3. Ovaj moj drugar je bio u igraonici .. morao posle da plaća sve što je izlomio lolo

Ја све кући. И увек сам се питао како не могу да се обуздам већ ме глупа игрица, која је и прављена да буде глупа и да нервира, тако изјебе да ломим шта ми је под руком ахах
    Сећам се неке раније верзије ВиртуаТениса и ненормално набуџеног Надала...или Фифе 07... или неког баскета на - пазите - Терминатору! ЈЕБОТЕ!

4. Sjebao tebe taj Termirnator, vidim ja ..
    Ja sam kući prilično miran .. do sada samo jedan miš i jedna tastatura otišli na groblje .. šta znam, dobar sam :)

5. dobar sam

Сад. До пре коју годину је било весело.
    А и на лаптопу се играм, тако да нема нервирања. :))

6. Uhh, laptop ne daj Bože udariš, ode u 1000000 komada ...
    Na njega samo jednom digneš ruku .. onda možeš da ga baciš u smeće :)

7. Ja znam lika koji je za opkladu popio 3 litra dizel goriva. Pored toga je ukrao autobus Nis Ekspresa i vozio se po gradu,jurile ga 3 patrole, umesto tablica na motoru skinuo znak sa bandere " OPASNO PO ZIVOT" onaj sa lobanjom i zakacio ga na mesto za tablicu a auspuh odkinuo nege pa je pucao kao karabinom. U diskoteci promasio nekog lika s kojim se pokacio pa udario devojku i izbio joj 3 zdrava zuba... ima taj jos buljuk dogodovstina ali ima li ko hoce da ih cuje ?

8. Cepaj andonov..
    NEgo sta mu uradili kacu ga ufatili za aftobus?

9. Zamisli lika,vikali preko megafona: "Igore, stani, znamo da si ti!!!! i on stao posle nekog vremena, otvorio vrata i rekao : "Izvolte kolege" naravno prebili ga palicama na licu mesta pa ga dotukli u stanici vezanog za radijator. Jednom je bio obezbedjenje za novu godinu. tuko se 3 puta i slomio sank.3 puta ga privode 2 puta ga pustali a treci put ostao da prenoci. Mi se vracamo pred zoru sa doceka a njega vezai za klupu napolju a on ni jaknu nema nego samo body majica i vice: Eeejjj imate li cigareeee,ja nemam!!! i mi mu bacismo paklu a on osta da sedi na snegu...to be continued

10. Au leba ti..
    Nikakav tvorza nije dobio?

11. Jok, znaju ga panduri,dosta je njih i tukao ovako privatno pa su mu dosta gledali kroz prste sto iz straha sto iz drugarstva :D. Jeno kad je krao kola nekom inspektoru privedu ga i ubace u malu sobu bez namestaja,zalepe svetlecu etiketu na ledja, ugase svetlo pa biju palicama. Posle nekoliko tretmana povata on cake,skine etiketu pa zalepi nekom panduru na ledja i pocne da vice : "Udrii koleeegaaaa!!!" pa slomili pandura umesto njega :D

12. Hahaha pametan lik :D
    A koliko je star?
    Jel on nesto mentalno nije uredu ili je samo tako lud?

13. bio je lud,sad se sredio.ozenio se ,zaposlio a niko ne veruje.on kad pije ne zna za sebe, tukao je rodjenog brataa pijan a sad vise ne pije i sad je ok.jednom sedi on u separeu porucio gajbu vina i paket kisele i sedi sam i cirka pa vide mene,ustade i nabi me u separe i samo vice sedi da pijemo,krenem ja da ustajem posle prve flase on po ramenu pa me posadi nazad,posle druge,trece,cetvrte isto pred kraj gajbe pobise se neki on ulete a ja mrtav pijan pobego inace bi zavrsio na ispiranju

14. Hahaha jadan ti jebote :D
    Pa to sam teo da pitam, jel ima porodicu i to...
    Pa dobro..
    A odakle je, tj ti?

15. Pirot. izvini, postovi su uzasni,jedem i pisem jbg :D
    jednom skupili se kod nekog lika njih 6 da piju rakiju.posle 3 flase dovati motornu terteru i presece vrata,kredenac i ormar bez reci,bez upozorenja.ovi sto su bili s njim nisu mogli da dodju sebi,odmotao im se film pred ocima.
    to su strasne stvari :D

16. Ma opusteno :D Prijatno :D

A ima moj cale kolegu iz pirota :P :D

Pa taj je stvarno lud :D bio :D

17. Hvala,pozz za caleta i kolegu :D
    Stvari koje je radio su skroz nadrealisticne i nekarakteristicne,taj ima sta da prica unucima. Bili u nekom selu i otisli u prodavnicu pa se ponapijali ko stoka sa lokalnim stanovnistvom. Ovaj trgovac ih slao kuci,nije im davao vise da piju i tu krene kavga....trgovac za metlu pa ga udari.ovaj poludi,udari ga,obori ga sutirao dok sutirao pa uzme vagu,onu komunisticku od livenog gvozdja pa baci preko njega i slomi mu 4 rebra... i nije za pohvalu

18. Auu jebote.
    Pa jel lezao u zatvoru nesto on?
    Jel gubio pare na sudu ?

19. Lezao u padinjaku godinu i u leskovcu nesto malo.on je ovako cool lik kad je trezan,pustili ga zbog primernog vladanja uslovno.kad ne pije zalepi ti se za srce,kao meca dobric :D odstete nije placao jer njegovi razvedeni,zivi kod babe,nema imovinu nema primanja tako da se vadio na zastarevanje potrazivanja...

20. Imam da dodam na temu
    Znam likusu koja se plasi petardi, a njen brat obozava da je gadja istim. Kad joj vise prekurcilo nadje skladiste i ubaci cele 2 kutije u sporet!!!! cunci se razglavili i naduli,plotna pala na tepih a onaj krug na sredini izleteo kroz prozor!!! Kratka-zenska-pamet :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.