Znam lika koji je u kafanskoj tuči vestern tipa sjedio na svom prijatelju i šopao ga u stilu MMA boraca. Onda se skontao, pridigao momka, izvinio se i nastavio da bije drugog lika.
ja znam lika koji je usao u kola,izbacio vozaca,pa ga prebio,a onda vozio daleko u picku materinu do nekih suma,suvozac se usrao i primetio policiju pa im mahao...inace sve to bez ikakvog razloga
Maestro ♦ to je drugi autor. Ja sam Mare Maestro. A šta je skrndelj?
http://vukajlija.com/skrndelj
kao da nikad nisi jebo skrndelja pa se praviš lud...
Pa nije. I on je nackli.
Знам лика који зна лика који је кеви одсекао главу.
Uh, Edi..:)
у јбте. знам лика који је повратио риби у уста док су се љубили пијани хаха
Ево, сад линковано! :Д
Znam lika koji je u kafanskoj tuči vestern tipa sjedio na svom prijatelju i šopao ga u stilu MMA boraca. Onda se skontao, pridigao momka, izvinio se i nastavio da bije drugog lika.
у јбте. знам лика који је повратио риби у уста док су се љубили пијани хаха
Haa ja znam 2 takva xDD
znam lika koji je ispegliro celu stanicu kod pošte u Zemunu, napravio fora 10 barica svuda po stanici XD
знам лика који се ложио на своју кеву и купово јој плишане медведиће. на крају ју је силово у кади док се брчкала. после се обесио у вешерници.
E ja znam jednog Nikolu Lazića ozbiljno
ja znam lika koji je usao u kola,izbacio vozaca,pa ga prebio,a onda vozio daleko u picku materinu do nekih suma,suvozac se usrao i primetio policiju pa im mahao...inace sve to bez ikakvog razloga
Znam lika koji je izlomio čitav komp samo zato što mu je skor na CS-u bio 0-6 ...
Okle ti mene znaš?
Znam lika kog su udarila kola dva puta u razmaku od pola sata. Na veče mature u srednjoj školi.
Знам лика који је због глупљих игрица сломио десетак тастатура, мишева и пар Терминатора.
UNFORGIVABLE!
Ovaj moj drugar je bio u igraonici .. morao posle da plaća sve što je izlomio lolo
Stefane, ti si ? :)