Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Znam osobu koja zna učitelja koji kad je dao keca učeniku, učenik se popne na prozor i počne vikati skočiću, ovaj tip mu kaže skoči jebo ti mater svoju pred roditeljima i svim nastavnicima
znam lika koga kerovi prate stalno i to desetak njih,bilo koji kerovi bilo gde,cim ga primete odmah za njim...
Znam lika koji je prndzario kozu.
Знам лика кои је данас рекао "а где држе те диносаурусе, сигурно треба велики кавез и млого меса" мртав озбиљан.
Znam lika koji je trljao kurac o kozu.
Moj ćale zna lika koji je jebao kerušu.
Znam lika koji je kao mali stavljao daljinski u gaće da mu burazer ne bi uzeo.
Znam likušu koja me je pitala u nekom 8. razredu " E ti dobro znaš geografiju, molim te mi objasni koja je razlika između PLANETA i KONTINENATA. To mi nikad neće biti jasno.."
Znam lika koji drka redovno na crtaće.
Znam drugaricu koja je imala Brazilca u odeljenju koji je došao u prvoj godini srednje škole, kroz 4 godine naučio Srpski i na kraju bio đak generacije. Bogtejebo.
Знам лика који зна лика који зна лика који зна лика који зна лика који зна лика који зна лика који је поглавица Банту племена у срцу Африке. Али стварно.
ne secam se jesam li napisao da znam lika koji podrigivajuci zna da kaze "elektrodistribucijadanasneradi".
Znam lika koji je samo jednom u životu obukao šorc, a možda ni tad.
Znam lika koji se napio pre neki dan. Ubio se kao majka i neki likovi su odlucili da ga povezu kuci, da se ne muci covek jebiga. Medjutim, on im je rekao da zivi na sasvim drugoj lokaciji nego sto zaista zivi. (npr. Vozdovac-Karaburma) Oni su ga ostavili tu gde im je on rekao i samo sto covek nije promrzao.. vidis sta piva uradi od coeka..
Meśa me podseti ... znam lika koji je obukao farmerice samo na polumaturi.. i nikad više!
Znam lika koji moze sam se bi da popusi, i par ortaka mu je davalo pare da to uradi pred njima lololol
Знам лика који је идиот.
Ја знам лика који јебе.
Знам лика који је први пут дркао у првом средње лолол
Знам и ја тог лика. Ко јебе Млата?
znam lika(najboljeg ortaka) koji je pijan i drogiran sjebao 7 automobila(ikljucujuci i svoj)
ne namerno naravno,sve se desilo dok je pokusavao da parkira
on je svetsko cudo
Ја га не знам ал упознаћу га
Један лик којег познајем. Он јебе.
Капирам да није овај лик.
Znam lika koji moze da uradi 500 sklekova odjednom.