Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Знам неке клинце који су се напили од пола пива... њих четворица.
Znam lika koji je na Jamajku posao sa 500 kinti iz Uzica. Dvesta potrosio dok je stigao do Beograda i sa 300 kinti se usunjao u rep aviona. Srecom su ga pronasli inace bi umro od hladnoce.
Знам једног којег је једна текма сјебала за пола милиона на тикету.
Znam lika koji je pre jedno 20 godina dobio nedelju dana produženog vojnog roka jer je u kasarni iz kapetanove kancelarije na gramofonu odvrnuo СЛЕЈЕР.
Знам једног што га је два викенда заредом сјебала по једна утакмица за 500000 и 160000.
Znam jednog koji je ušmrko ovo..http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/201201/267159/files.jpg
Znam lika koji je zensku kreso u rć, pa mu ona popušila, a kasnije se ljubila sa jednim drugim likom.
Sto mu nisi namestio tu jednu?
Znam lika koji je devedest osme-devete, kada je izgubio neku sitnu lovu na poker aparatima, otišao do kola, uzeo motorku i uleteo nazad i pritom isekao 25-6-30 aparata, 2 stona fudala, bilijarski sto i sve moguce police-stolice-stolove i sve sto se dalo iseći motorkom. Kad je zavrsio, ugasio motorku lepo je zapakovao i otisao kuci dok su ga njih 20tor gledali iz zaklona
ja znam dosta likova koji su
Znam lika kome su dok je igrao karte sa kevom ispala jaja iz bokserica. U tom položaju je sedeo jedno sat vremena tako da nema šanse da mu ih nije videla.
Znam lika koji je pojeo 6 hamburgera, u razmaku od nekih 15-ak minuta... ja nikad nisam vidio nekoga da tako jede
Znam lika, mog komšiju, koji je pijan sa motora krnuo u neku drvenu trošnu tarabu, izbio telom par metara iste, podigao motor, otišao u neku birtiju, zaseo za šank i naručio pivo. Kad je konobarica videla krv da kaplje sa rukava na pločice, pala u nesvest.
Znam lika koji je na Jamajku posao sa 500 kinti iz Uzica. Dvesta potrosio dok je stigao do Beograda i sa 300 kinti se usunjao u rep aviona. Srecom su ga pronasli inace bi umro od hladnoce.
Ахахахха, чуо ја за овог, иде с једним другом на факс.
Znam lika koji je provalio u radnju od roditelja i ukrao radni sto.
Sale legenda. Sta je upisao? Nisam ga video od srednje.
Овамо га зову Сале Јамајка. Прошле године био на Богословији, а ове године га један друг видео на пријемном за филолошки. Јебем ли га где је сад.
Znam lika koji je kacmo pili pivo u školskom, ušo kroz prozor i ukrao globus. video to neko iz zgrade,pa pozvo policiju,a mi nismo ni znali. dolaze panduri,mi bacamo džokse iza betonske ograde gde smo sedeli, odmah pored globusa lolo. ispitivali nas, mi negirali i na tome se završilo.panduri posle otišli da cimaju onog čiču što snajperisao sa zgrade, mi za to vreme pobegli, sa džoksima i globusom naravno.
Mnogo dobar lik.
Jednom se moj skolski drug ukenjo u gace kod njega jer se Sale tusirao, a ovaj nije znao da ima drugi wc lolololo
Знам људе на важним функцијама.