Знам лика који је...

1. Jeo? Aaaa...bljak!

2. Da, odvratnjaković nijedan, 0n0 bilo je fuj skroooouz!

3. Sta je anchy, nikad nismo jeli govna a?

4. znam likušu koja jebe postovima
    hvala ti anchy!!!
    .. ma sram ga bilo, l00dak..

5. Nismo, jer bi pojeli tebe.

6. Uuuuu, šta ti je rekla!

Znam lika koji se obrušava na inferniornije od sebe. Naravno, isključivo virtuelno.
    Da ne bi bilo zabune, ne postuje na ovoj temi, stoga ..., bez prozivke.

7. Знам лика који је питао курву док му пушила: "Како те није срамота?".

8. ахахахаххахахахахахаха умрех брате хахахахахахахахаха

9. Знам лика који је питао курву док му пушила: "Како те није срамота?".

A ko njega ne zna?

10. Jbt, nisam znao da ga i vas dvoje znate...

11. znam lika koji je 1999. imao važeću multipas vizu za USA na šest meseci i nije otišao tad nego sledeće godine...

12. znam lika koji me umalo nije ubijo kad sam pitao ravu kolko pusenje....fin decko,moja greska trebao sam da kazem izvinite koliko kosta oralno zadovoljavanje

13. Kad smo igrali tapkanje bila je fora da pre partije svako zbrza svoja pravila koja mu idu u prilog, tipa "nema zdve ruke na jednu" i "nema lepak" (lepljenje za dlan i praktično obrtanje sličice). Posle usmenog dogovora sledi pečat u vidu šlajmare na patosu.

Ako neko hoće da anulira to pravilo, mora da poliže. Bio prisutan kad je jedan stvarno polizao.

Inače svi znamo za ja-je-jebem-ona-mi-ga-puši i pušio-i-drkao-keva-uletela-ja-bacio-cigar-duvana tip priče.

EDIT:

natnat

Знам лика који је питао курву док му пушила: "Како те није срамота?".

A ko njega ne zna?

I ovo.

14. Знам лика који зна лика који зна лика који је дофатио за сису провесорицу математике, која је узгред тад имала 62 године.

15. знам ликушу која ми је дала само да би је као зготивијо

16. Znam lika koji zna lika koji je zbog opklade stavio bilijarsku kuglu u usta. Nije moga da je izvadi, pa su mu rasekli obraze.

17. A ko njega ne zna?

Jbt, nisam znao da ga i vas dvoje znate...

Браво.

18. Znam lika koji je uhvatio profesorku za dupe i jedno vreme nije hteo da pusti. Dobio je neke razne ukore, al ga nisu izbacili zato što je odličan učenik.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.