vercingetorix1994
Kad sam kod ove teme, znam lika koji pijan bolje vozi nego trezan. Lično se uverio.
Takođe znam takvog jednog. Ali to je i normalno, pošto od 90-ak hiljada pređenih km u autu, možda je spojio 10-ak iljada trezan.
Jebi ga, iskustvo čini svoje
Ovaj moj ortak je na ispitu za vožnju vozio prvi put trezan i oborili su ga na poligonu, a onda je došao sledeći put pijan kao letva i položio kao od šale.
Znam lika kome nisu znali da duvani kad je bio mlađi.Ion jedno veče ode u kupatilo dispuši i krenuo da drka.U jednom momentu upadne mu keva, lik se zbuni, baci cigaru , i nastavi da drka.
Znam lika kome nisu znali da duvani kad je bio mlađi.Ion jedno veče ode u kupatilo dispuši i krenuo da drka.U jednom momentu upadne mu keva, lik se zbuni, baci cigaru , i nastavi da drka.
Znam lika koji je,kada ga je devojka pitala za stolicu u kaficu,dao joj,a posle toga glasno drugaru rekao: ,, Zamisli ona ti trazi stolicu,a ti joj izvadis govno u onoj casici i das joj." , a devojka sedi pored njega i cuje ga... :D
Znam lika koji je,kada ga je devojka pitala za stolicu u kaficu,dao joj,a posle toga glasno drugaru rekao: ,, Zamisli ona ti trazi stolicu,a ti joj izvadis govno u onoj casici i das joj." , a devojka sedi pored njega i cuje ga... :D
Ko'i blam! Posle toga, pravio bih se da ga ne znam.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kad sam kod ove teme, znam lika koji pijan bolje vozi nego trezan. Lično se uverio.
Takođe znam takvog jednog. Ali to je i normalno, pošto od 90-ak hiljada pređenih km u autu, možda je spojio 10-ak iljada trezan.
Jebi ga, iskustvo čini svoje
Ovaj moj ortak je na ispitu za vožnju vozio prvi put trezan i oborili su ga na poligonu, a onda je došao sledeći put pijan kao letva i položio kao od šale.
хахахаахахахахахахахха
Vic koji je izmisljen kad je Halejeva kometa pretprosli put prosla pored Zemlje.
Isti fazon kao što svi znaju lika koga je pandur pitao:"Jel tako i kod kuće sediš na trafici?"
ахахахаххахахаха, оплаках, мајке ми :)
Nije vic, čru stori
Da.
Više je urbana legenda, nego vic.
Znam lika koji je za tri dana petnaest puta udario glavom u suncobran na plaži.
HAhahahahahahahahahahahaha
Ko'i blam! Posle toga, pravio bih se da ga ne znam.
Znam lika koji je na odeljenju Onkologije rek'o pacijentu:" Vidimo se dogodine na kontorlom pregledu, a možda i nećemo"
koji je odgrizao glavu zmiji.
hahhah bb.
znala lika koji je pojeo đuveč kafanski pasulja dok se svadjao sa ženom i sutra pravio scenu oko toga gde je suljpa.
Znam lika kome je deda umro od srcke kad je Mijatovic pogodio precku protiv Holandije.
...seo na stari TV i vikao: "Ja sam na TV-u! Ja sam na TV-u!!!" Kreten inače.
Kikoćem se do raspameti.
Znam lika koji je jeo govna za opkladu.