Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kad sam kod ove teme, znam lika koji pijan bolje vozi nego trezan. Lično se uverio.
Takođe znam takvog jednog. Ali to je i normalno, pošto od 90-ak hiljada pređenih km u autu, možda je spojio 10-ak iljada trezan.
Jebi ga, iskustvo čini svoje
Ovaj moj ortak je na ispitu za vožnju vozio prvi put trezan i oborili su ga na poligonu, a onda je došao sledeći put pijan kao letva i položio kao od šale.
Znam lika kome nisu znali da duvani kad je bio mlađi.Ion jedno veče ode u kupatilo dispuši i krenuo da drka.U jednom momentu upadne mu keva, lik se zbuni, baci cigaru , i nastavi da drka.
хахахаахахахахахахахха
Vic koji je izmisljen kad je Halejeva kometa pretprosli put prosla pored Zemlje.
Isti fazon kao što svi znaju lika koga je pandur pitao:"Jel tako i kod kuće sediš na trafici?"
ахахахаххахахаха, оплаках, мајке ми :)
Nije vic, čru stori
Da.
Više je urbana legenda, nego vic.
Znam lika koji je za tri dana petnaest puta udario glavom u suncobran na plaži.
Znam lika koji je,kada ga je devojka pitala za stolicu u kaficu,dao joj,a posle toga glasno drugaru rekao: ,, Zamisli ona ti trazi stolicu,a ti joj izvadis govno u onoj casici i das joj." , a devojka sedi pored njega i cuje ga... :D
HAhahahahahahahahahahahaha
Ko'i blam! Posle toga, pravio bih se da ga ne znam.
Znam lika koji je na odeljenju Onkologije rek'o pacijentu:" Vidimo se dogodine na kontorlom pregledu, a možda i nećemo"
koji je odgrizao glavu zmiji.
hahhah bb.
znala lika koji je pojeo đuveč kafanski pasulja dok se svadjao sa ženom i sutra pravio scenu oko toga gde je suljpa.
Znam lika kome je deda umro od srcke kad je Mijatovic pogodio precku protiv Holandije.
...seo na stari TV i vikao: "Ja sam na TV-u! Ja sam na TV-u!!!" Kreten inače.
Kikoćem se do raspameti.
Znam lika koji je jeo govna za opkladu.