Знам лика који је...

1. znate istog lika :)

2. znam gospodina koji je zavisnik od alkohola i kad je bio u zatvoru pio je brion razmućen sa malo vode.

3. Ispljuvo sam ekran zbog ovog sto tera goste da pisaju u dvoristu

4. Znam jednu koja je prije par dana kupila klavir od Ibre Dirke iz pjesme Zabranjenog Pušenja

5. daj bre aj ne laži više, pratim te po forumu non stop lažeš

6. Znam babu lika koja trčkara ujutru. (ne znam dal baš svako jutro, al' viđam je) Ne farba se, ali prevalila je šesetu sigurno.

7. Znam lika koji zna lika cija baba pusi travu sa njima...Bez zajebancije...

8. Дружиш се са Пинкијем и Швабом?

9. знам лика кога су тукли комуналци у оној 95ици

10. Drugar u podrumu ubio od komsinice neke katolikinje dve sijamske macke u uglju lopatom jer je mislio da su pacovi, kad je probrao malo vid'o glavudze od macki.
    Sledeci dan mu obesila oba kera o drvo u dvoristu.

11. Алкохолисао се цео дан са другом, онда отишли код неког његовог друга на отварање кладионице. Убили се од алкохола и завршили на гајби од тог лика што је отварао кладионице.

Ја довео неке клинке слабог морала, и све би било како треба да им тај што је отарао кладионице није тражио улошке. Оне дошле код мене и питале ме што, ја питао њега и добио најболесниј одговор који нисам могао да замислим.

Е сад, улошци су му требали зато што кад препије оде у клоњу и седне на ВЦ шољу, а има неки зид који иде уз ВЦ шољу. Пошто се увек просере и успава на шољи, он залепи улошке на тај зид и на њега наслони главу док спава, да се не нажуља док се ујутру не пробуди.

12. Drugar u podrumu ubio od komsinice neke katolikinje

Pa jel' mačke od katolika liče na naše ili jok?

13. Деси комшија јебему сунце, не виђам те никако.

14. Ima vic u Zemunu, odakle sam i ja, da je učenik došao kod profesora izvadio skakavac, zabo ga u katedru i rekao: Znači, imam dva, a onda je profesor zvadio utoku, repetirao je i stavio ga na katedru i rekao: Znači, prvo odgovaraš. Inače, taj vic je istinit. Jedan moj ortak stvarno poznaje lika koji je u jednoj srednjoj školi izvadio skakavac i rekao: Znači, imam dva, ali kad ga je zabo u sto, profesor je uzeo skakavac i stavio ga u sako i rekao: Ipak ćeš ti prvo da odgovaraš.

http://www.skolazmajzemun.edu.rs/

15. Znam lika koji je za vreme rata pijan pucao iz zolje a da je iza njega bio zid na metar. Kad je grunulo, povratni plamen ga zapalio i dobio značajne opekotine. Isti lik bio ranjavan više puta za vreme rata. Isti lik se pijan isekao motorkom. Isti se par puta skršio autom i motorom. Isti dok je sekao šumu naleteo na minu, on ranjen, čovek kraj njega poginuo. Isti lik sa svojih 60ak godina i dan danas tuče po 10 piva dnevno, ide seče šumu i cepa drva kad ga neko pozove - jebo mater ako nije zdraviji od pola sveta.

16. Ja znam lika koji drzi trafiku.

A nema noge.

17. @Kurc iste su samo sto ne lice
    @Kone lebac mu kad pijemo?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.