Знам лика који је...

1. Znam lika koji muva na pricu koliko je govno israo. Da l je muvo il sta, uglavnom prisao joj, i posle par minuta poceo da joj prica o tome.

2. znam lika koji je iz TREBINJA

3. znam lika koji je iz TREBINJA

HAHAHAHAHAHAHA Upoznao si Ninćilu? ahahahahah reciiiii!

4. znam lika koji je iz TREBINJA

Znam dvojicu Vukajlijaša iz Trebinja. Ha!

5. Znam lika koji je u dvajs i prvoj prvi put izvadio licnu i to samo zato sto je morao da ide preko grane.Morao sam da idem da svedocim da nije kriminalac i da ne vadi licnu i pasos da bezi u inostranstvo... :D

6. Znam lika koji se toliko odvalio na svojoj svadbi da su ga u 3 sata popodne odveli na ispiranje LOL

7. Znam lika koji se toliko odvalio na svojoj svadbi da su ga u 3 sata popodne odveli na ispiranje LOL

Da ne znamo istog? :)

8. Ovaj je iz Batočine, možda ima nekog pobratima kog ti znaš :)

9. Znam lika koji je na 15 proizvoljnih utakmica igrao (12) i dobio.

10. Znam lika koji je prišao nasumičnoj ribi na ulici i "startovao" je rečenicom "Bejbe, ja sam ovde najjači, hehe! Ja sam alfa mužjak!" i sve vreme je udarao po ramenu onako kao što udaraš ortaka lol.

11. Znam lika koji je uspeo da lizne svoj lakat.

12. Знам лика који је пришао дјевојци старијој од њега 5 година (клинац је) и рекао

-Саро могу ли да ти дам један комплимент ?
    -Можеш
    -Јебо бих те.

13. mlatafaka

Znam lika koji je uspeo da lizne svoj lakat.

Kontam da ce masa ljudi nakon procitanog tvog posta probati isto.

14. Znam likušu koja se ispišala u flašu i nosila je okolo da vidi oće li imati i dalje toliko udvarača (xxx je telo da je trpaju). Da lično nisam video ne bih verovao.

15. Znam lika koji zna lika

16. Znam lika koji se jednom napio ko stoka tako da nije mogao da sastavi 3 koraka a da ne padne na zemlju. Iz nekog razloga nije se onesvestio, nego je bio hiper-aktivan i hteo je da trči (inače je bio sjajan sportista), ali čim bi pokušao, tresnuo bi glavom o zemlju i ostao tu da leži. Elem, ono što je bitno, u takvom stanju je uradio ovo, odnosno nešto nalik ovome na ogradi Brankovog mosta.

https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcR5FG-rsZ-yAZasFhpES7nvzhCuFzq_MVZ3wxYLQSkaHh5siVPmYA

17. Znam lika koji podrigivajuci moze da kaze ELEKTRODISTRIBUCIJADANASNERADI

18. To si već rekao. Ili ti ili neko drugi.

19. Ja verovatno. Desava mi se cesto da se ponovim sa postovima.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.