Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Znam lika, odnosno učim sa njim, koji se ponaša kao da je malo ret. Inače izlazimo iz škole i na jednoj učionici puko prozor... I on gađa žužuom u rupu... Prvi put, drugi treći... I ubaci nekako... I ne provali da je pogodio profesorku hemije (mnogo tešku). Što je još crnje ona mu držala privatne časove, i zna ga... Sutradan dolazi razredna i ta prof. kod njega, i pričaju oni, on se kao izvinjava, bla bla truć truć, i na kraju kaže prof. razrednoj treba da dobije ukor za ovo... On tužan kao nešto, dolazi kod nas, i mrtav ozbiljan kaže... Ja treba da dobijem pola ukora, pogodio sam je sa pola žužua...
Mi patosirani... nisam do daha mogao da dođem... :))))
лололо, не, али је битно напоменути да му је разредна одузела та два, а да је један остао у оптицају.
hahaha ja znam lika koji je hteo da odigra prelaz iz 2 u 1 i 0-2 gola, ali priznajem tvoj je bolji :)
Znam grad koji u istoj ulici ima džamiju, katoličku crkvu i pravoslavnu crkvu
Знам клинца који се попне на дрво, сакрије се међу гране и пиша по људима.
Znam lika koji je upravljao Aćimom u "Na slovo, na slovo" a povremeno mu davao i glas, kad se Mića Tatić baš napije.
Знам лика који је одиграо Херта - Леверкузен 3+ и улетео у кладионицу и пита: Колики је резултат?
- 0: 0 крај.
- А полувреме?!
- Брате 2: 0.
- Пу, знао сам.
Znam lika koji igra PES na tastaturi držeći levu ruku na strelicama a desnu na A S D W
То ради и мој цимер.
знам лика који не дрка
Znam lika koji se potukao sa svojim razrednim na ekskurziji jer se razredni napio
много зајебан момак
Znam lika koji je gadjao razrednu pikslom na ekskurziji, i promasio, mozda i pogodio, u stomak.
Kad se već prepričavaju zgode i nezgode iz osnovne, da se prisetim ja događaja kad sam slučajno ili namjerno, ne sećam se, bačio žvaku i ona se zalijepila drugarici (ne, nisam Titov pionir) u kosu, a imala je podužu dlaku.
i ja sam jednom bačio puni jogurt na gomilu drugova i jogurt je udario o zemlju i prska vas i sve ih je poprskao. nekad se moglo, imalo se i da se bača...
Znam lika koji se seća da je zaspao kod sebe u krevetu, a probudio se kod komšinice sa poslednjeg sprata. Posle toga je bio nem od šoka jedno 7 dana.
Znam lika (tj. zensko je), koja nije znala da pokaze Afriku na karti sveta, u drugoj godini srednje skole.
Znam lika(dobar mi ortak) koji nije znao u osmom razredu da pokaze Beograd. Pravdao se tako sto je rekao da je to karta iz Nemanjicevih vremena pa da ne moze lepo da se orijentise. Ona ga pitala:"Zar te nije sramota?"
Znam likusu koja je mokrim sundjerom tresnula profesorku engleskog misleci da je to najbolja ortakinja.
Znam lika koji je iz zadnje klupe pogodio cepom nastavnicu geografije direkt medju obrve. Nastavnica je bas bila fina i samo se smejala.
Znam lika koji je u sestom razredu pravio neki pano. Pre toga nam je pricao kako celu noc nije spavao vec je pisao zajedno sa kevom bla bla... I onda se nasao neki genijalac(JA) koji mu je na velikom uzeo pano i od njega napravio ogromni papirni avion. Bacio sam ga kroz prozor i upalo u neko dvoriste i dzukela neka ga je iskasapila. Lik je plakao, ja sam priznao krivicu. Roditelji su dolazili u skolu. Bozeeeeeee kolko sam bio zao lolololololo
Znam lika (moj ortak iz srednje) koji je na času kod razredne obukao jaknu, stavio ranac na leđa i krenuo da iskoči kroz prozor, ali nije mogao zato što se prozor otvarao samo na kip. Razredna pustila u gaće malo.
Znam lika koji je prao biciklu koka-kolom, navodno je čuo od nekoga da se tako najbolje čisti, ko li ga je natovario tako dobro svaka mu čast.