Знам лика који је...

1. Znam lika koga je neki lik (car) uspeo da ubedi da Anri više ne igra za Francusku nego je prešao za Brazil.

2. знам лика који слуша неверне бебе, а није чак ни геј.

3. Znam lika koji zna lika, koji je snimio popa jedne godine na diktafon kako čita molitvu pred Slavu, Uskrs, itd...
    I sad da mu ne bi davao svake godine po 1000 din, ili dve, kad vidi popa da ide po selu da sveti vodicu i sl. pusti diktafon i sam sve odradi...

4. Znam lika koji je BIO zaštićeni svedok.

5. Znam lika koji je u sred Sarajeva povikao: Noz, Zica, Srebrenica!
    Lik je poceo da bezi iako ga niko nije jurio..

6. Znam likušu koja je sa 18 godina, u četvrtom gimnazije (juče) u igri zanimljve geografije napisala da je Otava država... I lepo se zaprepastila kad joj rekoh da je to glavni grad Kanade... kaže: - Joj blama, ja to nisam znala.
    Reko ma de blam šta ti je :)

7. Moj cale zna lika koji je za vreme rata pijan zoljom gadjao kravu. Isti taj covek je lezao milijardu puta zbog nekih sitnih kradja. Otkad je izbegao u Beograd zivi kao beskucnik. Bio je, cini mi se, na beogradskoj hronici jednom kad je nasao pitone u kontejneru.

8. Znam lika, a dobar sam prijatelj sa kćerkom mu, koji je 1996. čuvao Ronalda kad su igrali BiH-Brazil prijateljsku tekmu.

9. Да и комшији цркне крафа фазон, хахаха

10. Znam lika koji pijan razgovara sa pivskom flašom, krsti se pre nego što istu otvori i nikad ne prosipa piće (kad je zdravica itd) jer smatra da je to greh. Uzgred, alkoholičar je.

11. Jocko, jel se taj lik zove mozda Sofronije i zivi u Visnjici? Ovaj lik kog ja znam isto prica sa flajkom :D

12. Nije to taj. Ovaj je sa Karaburme :) Sad pije manje jer je otkrio čari vutre. Bolje da ne spominjem njegove tripove na vutri, izneverovao sam kad sam čuo.

13. A kad se napuši?

14. Znam likušu koja je sa 18 godina, u četvrtom gimnazije (juče) u igri zanimljve geografije napisala da je Otava država...

Znam lika koji je za predmet u zanimljive geografije napisao HIDROPUMPA.

15. A kad se napuši?

Kad se napuši tripuje da je Pinki iz Rana, ima osećaj da je na pozornici i da mu se svi smeju, itd... Mislim da je normalniji kad pije, vutra će ga sjebati, ionako je mentalno labav ko babina sisa.

16. Znam lika koji je za predmet u zanimljive geografije napisao HIDROPUMPA.

Pa šta je tu čudno, hidropumpa jes' predmet. Valjda. Mislim ne znam šta je to tačno, al' ne zvuči mi ko životinja.

17. Znam likušu koja je sa 18 godina, u četvrtom gimnazije (juče) u igri zanimljve geografije napisala da je Otava država...

Девојка прва година факса, дошла и не зна да покаже Европу на карти боктејебо. Потом јој асистент да карту Европе, да покаже Босну, она покаже Француску. То треба угушити, а има сису ко пола глобуса, оног великог, па сам јој опростио.

18. U osnovnoj školi, dečka iz mog razreda prozove veroučitelj da odgovara. "Ajde, Veco, de ti meni reci šta je bio Sveti Sava?".... On će (veoma grlato priča): "POPE, SVETI SA'O JE BIO PRVI SPRSKI A........ AR..... A......." :pola minuta pauze u pokušaju da natrefi arhiepiskop:.... kad jedan od iza mu došapnu: "Veco, arhitekta"... - "POPE, SVETI SA'O JE BIO PRVI SRPSKI ARHITEKTA!"

Isti lik odgovara, čas geografije. "Šta je globus?".... :opet minut pauze: opet isti lik od iza dobacuje: "mesec". -"MJESEC, NASTAVNICE!"

19. Vidi kad je budeš jeb'o da joj prelepiš usta nečim, počeće da govori nešto što nema veze s seksom, tipa "konzerva, dunja, pavlaka s šampinjonima" i ima totalno da ti splasne (entuzijazam).

20. Znam likušu koja je sa 18 godina, u četvrtom gimnazije (juče) u igri zanimljve geografije napisala da je Otava država...

Uuuuuu, da počnem na ovu temu. Znam likušu koja je u srednjoj napisala da je Sibir država. Jedna druga je na faksu rekla da Dunav prolazi kroz Makedoniju. I najveći biser od svih bisera, znam likušu koja je napisala da je surutka biljka.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.