Не знам који је био разлог иницијатора идеје и овог што га је подржао, али ја сам пристао кад су ми рекли да сам пичка. А и били смо пијани. Па брате, откопчали шлицеве, пришли, окренули се, спустили ћега и прилепили гузове на стакло. Другарице су нам рекле да су се ликови унутра смејали. И нама је било до јаја смешно, јер изводимо потпуно кретенску акцију. :)
А могао сам да кажем да је то био бунт против монстуозног капитализма и добијем певете од неке студенткиње филозофског.
Mi smo imali obicaj kad idemo na utakmicu i prolazimo kroz Beograd, ispred skupstine da svi, ali bukvalno SVI zalepimo bulje na prozore od bus-a i da se tako vozimo.
није да осуђујем, какве су им цене и не заслужују боље. :) само ја сам у својој имбецилности претпоставио да сте неким супстанцама попут лепка залепили гузове за стакло(додуше, у томе је имала удела и лудост осталих ликова о којима сам читао на овој теми) па сам се питао зашто забога то себи радите.
ЕДИТ
да знаш да си требао. ЕРНЕСТО <3
Хахахах, а јеси буквалиста :)
A šta ima veze, i mi smo lijepili fotografije gej crnaca sa ogromnim kurčevima na izlog najskupljeg i najelitnijeg restorana u gradu, ljudi se zgražavali, jbg, mi mladi, buntovni :D
Znam lika koji se u po bijela dana ispišao po vratima 'Zagrebačke banke' i pri tom im psovao 'mater ustaško-kapitalističku onu vatikansku'.
Jebote, al je imao inspiraciju... :)
Знам лика који се током тргнуо, клепио вилицу о вилицу и поломио предњи горњи зуб (јединица). Тај исти лик је преко годину дана крио да нема зуб од брата близанца са којим дели собу, сестре, девојке са којом је годинама, родитеља и уопштено целе околине. Дакле нико није ни наслутио. Буквално је променио начин говора јер је увек држао горњу усну спуштену (кад прича и кад се смеје рецимо) да се не би видело, и нико никад није провалио то док није рекао јер га је било страх зато што изгледа ружно јбг.
E čuj devojka mu nije znala... :)
Moguće je da devojka nije znala, ako su bili u čisto platonskoj ljubavi... :D
Јбт који дебил, данас постоје навлаке, вештачки зуби итд., могао је то да реши сутрадан...
Знам лика који пише ошишаном ћирилицом.
се усрао у гаће од пудинга
није излазио из куће два месеца.
Знам лика који зна рибу са Канаревог која носи пелене јер је цело брдо јебало у буљу. Па ослабило мало лол
Znam lika koji je plivao Jadranskim morem leđnim stilom, udario rukom u neku tablu, okrenuo se i imao je šta da vidi - na tabli je pisalo ''Italy''.
Majica te odala, njojzi hvala.
Znam lika koji je dole na Kosovu došao natrag u bazu iz patrole sa tablom "Opasnost - mine". Koliki idiot moraš da budeš da bi skinuo upozorenje o minskom polju...
Pardon, u KZB-u.
znam lika koji je jebao svoju tastu...
a nisam ja...
a znam i lika koji ima trafiku...a nema noge...
Знам лика који, кад има љубавне проблеме, једе паприкаш и чита Куран и на крају дана га боли курац. Краљина.
питање које се природно намеће је зашто сте ког курца лепили буље по КФЦ-у? и још битније, како?
иначе ово је једна од најбољих тема, нисам постовао јер не познајем тако генијалне ликове али искидам се сваки пут кад листам