Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
питање које се природно намеће је зашто сте ког курца лепили буље по КФЦ-у? и још битније, како?
иначе ово је једна од најбољих тема, нисам постовао јер не познајем тако генијалне ликове али искидам се сваки пут кад листам
Не знам који је био разлог иницијатора идеје и овог што га је подржао, али ја сам пристао кад су ми рекли да сам пичка. А и били смо пијани. Па брате, откопчали шлицеве, пришли, окренули се, спустили ћега и прилепили гузове на стакло. Другарице су нам рекле да су се ликови унутра смејали. И нама је било до јаја смешно, јер изводимо потпуно кретенску акцију. :)
А могао сам да кажем да је то био бунт против монстуозног капитализма и добијем певете од неке студенткиње филозофског.
Mi smo imali obicaj kad idemo na utakmicu i prolazimo kroz Beograd, ispred skupstine da svi, ali bukvalno SVI zalepimo bulje na prozore od bus-a i da se tako vozimo.
није да осуђујем, какве су им цене и не заслужују боље. :) само ја сам у својој имбецилности претпоставио да сте неким супстанцама попут лепка залепили гузове за стакло(додуше, у томе је имала удела и лудост осталих ликова о којима сам читао на овој теми) па сам се питао зашто забога то себи радите.
ЕДИТ
да знаш да си требао. ЕРНЕСТО <3
Хахахах, а јеси буквалиста :)
A šta ima veze, i mi smo lijepili fotografije gej crnaca sa ogromnim kurčevima na izlog najskupljeg i najelitnijeg restorana u gradu, ljudi se zgražavali, jbg, mi mladi, buntovni :D
Znam lika koji se u po bijela dana ispišao po vratima 'Zagrebačke banke' i pri tom im psovao 'mater ustaško-kapitalističku onu vatikansku'.
Jebote, al je imao inspiraciju... :)
Знам лика који се током тргнуо, клепио вилицу о вилицу и поломио предњи горњи зуб (јединица). Тај исти лик је преко годину дана крио да нема зуб од брата близанца са којим дели собу, сестре, девојке са којом је годинама, родитеља и уопштено целе околине. Дакле нико није ни наслутио. Буквално је променио начин говора јер је увек држао горњу усну спуштену (кад прича и кад се смеје рецимо) да се не би видело, и нико никад није провалио то док није рекао јер га је било страх зато што изгледа ружно јбг.
E čuj devojka mu nije znala... :)
Moguće je da devojka nije znala, ako su bili u čisto platonskoj ljubavi... :D
Јбт који дебил, данас постоје навлаке, вештачки зуби итд., могао је то да реши сутрадан...
Знам лика који пише ошишаном ћирилицом.
се усрао у гаће од пудинга
није излазио из куће два месеца.
Знам лика који зна рибу са Канаревог која носи пелене јер је цело брдо јебало у буљу. Па ослабило мало лол
Znam lika koji je plivao Jadranskim morem leđnim stilom, udario rukom u neku tablu, okrenuo se i imao je šta da vidi - na tabli je pisalo ''Italy''.
Знам лика који је у платонском садо-мазо односу. Ништа секс, ништа батине, ништа ништа, само урнисање мозга, и обоје уживају у томе.
Majica te odala, njojzi hvala.
Znam lika koji je dole na Kosovu došao natrag u bazu iz patrole sa tablom "Opasnost - mine". Koliki idiot moraš da budeš da bi skinuo upozorenje o minskom polju...
Pardon, u KZB-u.
znam lika koji je jebao svoju tastu...
a nisam ja...
a znam i lika koji ima trafiku...a nema noge...
Знам лика који, кад има љубавне проблеме, једе паприкаш и чита Куран и на крају дана га боли курац. Краљина.