U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
хахахахаха а ја знам лика који је био на једном рођендану и изађемо ми да пишамо кад се њему опасно прикења каже он саћу се посерем ја као ма дај кад он одма ту испред кафића поред неких кола свуче гаће и врисне говно, само навуко опет панталоне, није се ни обрисо ја га у очи након тога погледати нисам мого
Znam lika koji je u srednjoj skoli pokrao 18 kompjutera sa jos dva lika.
Polovina bila od jednog, a ova dvojicu mu prodali i svoje kompove. Al vrhunac se desio kad je taj lik sto je kupio sve kompove dao nesto manje para nego sto su se dogovorili, pa su mu ovi uzeli telefon a on ih prijavio policiji. TO je jedna od par hiljada kradja :)
Znam lika koji je Srbin iz Londona, i koji je video Pitera Krauča kako se šeta sa ženom. tamo kod njega u nekom kraju.
znam lika koji je u osnovnoj skoli nestao sa maternjeg u petom razredu kod zajebane nastavnice doso pred kraj uso i seo mi ga svi gledamo kaze on bio da se istusira i na kraju casa samo sto ne zaplace mi ga napeli sta bilo on se razdere ONAJ HANS I DRAGISA ME NAMAZALI S GOVNA, doduse dok je pio vodu u veceu jedan hans ciganin i dragisa novinama pokupili govna iz vecea i sabili mu u facu, ja se idan danas smejem toj izjavi njegovoj
AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA,Hans i Dragisa,sama imena su smesna, a jos ga ,,namazali s govna" !!! :D :D :D
znam lika kome ćale i keva opravdavali čsove što nije išo u SREDNJU školu jer je imo bubuljice, a opšte je poznato da se ne valja izlagati jačem suncu kad imaš čibulje. i to na njihov zahtev, ne njegov.
brate, tako su i oprvdavali izostanke, jebem ti stakleno zvono.
Ja znam lika koji nikad nije čuo za Vukajliju... Teski retard..
Ovo je istina. Sa koka-kolom se najbolje očisti wc-šolja ako nisi znao.
+1
Ja kolu koristim kad čistim motor auta, kupim dvije litre, prospem po onoj masnoći, ostavim 10 minuta i onda sperem kompresorom i to je to, sija se ko sunce :D
Ја перем јетру са кока колом, јутро пошто се нашикам сипам литар и одспавам пар сати, сија се ко нова!
Ја перем курац колом.
Znam lika koji je asistent na bem li ga kom faksu,a sad je i upisao visu gde ja studiram...Kad ga ljudi pitali sto je upisao on im reko da je doso da se zajebava... :D Ko ce li ga znati sta je razlog,ali sam umro od smeha...Izadje covek na tablu i ispravlja asistente koji rade u ovoj skoli... :D
Znam lika koji ne dolazi vec 2 meseca u skolu zato sto ga mrzi. Sto je najgore od svega, lik ide u najbolje odeljenje srednjih skola u Srbiji.
Jao bre... Zaboravio sam da kazem da znam lika koji je na svom vencanju pitao verenicu da li da se poljube na blic ili zvaku. Seljak je lik zesci
Znam lika koji je tvrdio da na svom kompu ima čit za Icy Tower.
Знам рибу која је модератор. хехе
Знам лика који се куне да су се отворила врата буса док су пичили испод неког надвожњака, и да је он испао и остао да виси јер му се патика закачила за ону шипку и вратио се неозлеђен унутра на првој станици. Исто тако је причао да је дао гол на ПЕС-у са воланом и папучицама оним.
Znam lika koji je pisce stripovao nazvao ''stripači''
Znam lika koji se usrao u prvom razredu. Srednje skole. U gace.
Taj isti lik je jednom srao i valjda zaboravio da zadigne kosulju, pa mu se nalepilo govno na ledja.
Знам два лика са којима сам залепио буљу на излог КФЦ-а.