Знам лика који је...

1. @toba-cco

- Jednog što je u hotelu ambasador u Najsusu sa 15 sprata bacao limunove i banane na posetioce kafića u korenu zgrade.

Da se mi ne poznajemo mozda? :)

2. Znam lika koji je na maturskoj ekskurziji završio na demostracijama imigranata u Rimu, pa su ga karabinjeri jurili. Isti lik, koji je kasnije jurio go oko Koloseuma....

Nikad ga nisu uhvatili.

3. Знам лика који је хватајућу мачку запалио шталу...

4. Znam lika, išao sa mnom u osnovnu školu, koji je u šestom razredu osnovne lovačkom puškom pobio nekom čoveku sve patke. Elem, čovek čije su patke ih je puštao u kanal kraj kuće da plivaju, jer su bile pitome i nisu bežale. Ovaj video neke patke, otišao uzeo lovačku pušku od oca, zaseo na mostić, stavio kutijicu patrona kraj sebe i pobio patke. Sve. Kad su ga uhvatili i pitali što je to uradio, rekao: "Zbog paprikaša". Sad je pobegao u Nemačku, nešto ga policija juri. Možda je opet pripucao na tuđe živuljke ;-)

5. - Jednog što se udavio ( Bog da mu dušu prosti) na moru pijan hteo da pliva u Italiju da prosi Moniku Beluči. Smejali se tamoprisutni a posle svi plakali...

Ја знам једног што је исто пијан хтео да отплива далеко да се удави зато што га је риба испалила. И плива он тако, плива, и на једно 300 метара од обале он стане, устане, кад оно вода му до рамена једва(Паралија, јбг). И каже он јебем ти ово и врати се. А ми на обали умиремо...15 година је имао тад.

Исти лик, пијан, хтео да се бије са неким Београђанима због исте рибе, само што је њих било 20 а он један, и још су имали коју годину више. Па је онда ишла ескадрила да га спасава, и то све у 2 ноћу. 15 година.

Исти лик је опет пијан ишао у рент-а-кар, узео кола и забио их у бандеру одмах испред рент-а-кара. 16 година.

Знам и једног другог што је на екскурзији погрешио собу и спавао целу ноћ на кревету од наставника историје, па је наставник целу ноћ седео на столици.

Знам и једног што је у хотелу 10 дана пишао у каду, ал не док се тушира него и иначе иако му ВЦ шоља стоји поред. Цео спрат је баздео на пишаћку, а њега боли курац.

А знам и једног лика што је пио прашак од цедевите директ из кутије пошто је мислио да се то тако ради.

6. Znam lika koji zna nekog likaa koji mu je pricao da su se kupali u nekom kanalu i da su skakali sa nekog betonskog mostica koji je bio 30cm iznad vode posto je trebao da naidje brod pa je porastao nivo vode zbog brane. Medju njima su bila dva brata, mislim da su blizanci, i igrali se nesto u vodi, ovaj jedan od brace je zaronio i izronio ispod mosta i udario glavom, tad se i udavio, a drugi brat je krenuo da ga trazi i ista sudbina ga zadesila. Jbt, svaki put se skenjam kad cujem ovo. :(

7. ja znam jednog lika koji je prdno svojo devojci u usta . lololo

8. Znam lika koji je pijan uleteo u bus koji je stao na stanicu da uđu putnici, i onako pijan jedva je stojao i počeo da kupi onaj sitniš što stoji kod vozača da ima da uzme pivo. Ljudi i vozač stoje i gledaju ga kako je jadan.

9. Е а сад да вас надјебем све.

Дакле... Мој један друг има фамилију у Иригу. Е па тамо има неки његов друг који је још луђи од њега, што значи да је луд у пичку материну. Е па углавном, они тамо њих двојица висе око неког потока и кулирају, и каже овај мој друг

Ајде Дуца помери се мало назад

и овај упадне у септичку јаму. И овај мој друг да цркне од смеха све се ваља по поду кад видиш Дуца излази напоље, сав у говнима, узма неко парче лима, дере се КЛИСКООООООООООО и сјури се на том лиму у поток. То никад нећу заборавити колико сам се смејао кад ми је причао, ево и сад ми кренуле сузе :)

10. Znam lika koji je nakon što je ušmrko lajnu soli, ušmrko lajnu cedevite. Bio s njim. I pošto je so ispro vodom, krene opet isto tako i sa cedevitom, međutim cedevita počela da peni i da se rastvara, a njemu pena na usta i nos, umal se nije ugušio konj. Ja samo što nisam umro od smeha kad sam ga vido.

11. Исти лик је опет пијан ишао у рент-а-кар, узео кола и забио их у бандеру одмах испред рент-а-кара. 16 година.

Добар дан, морете ли ми дати једна кола?
    -Дај личну карту.
    Немам сад, остала ми на клавиру, ал имам 18 и дозволу, мајке ми, него сам пијан па не знам где бијем.
    -Ајд, ево ти. Срећан пут.

12. hahahahahaahahahahhahhhahahahahahahahahahhhahaha

13. hahaahhahaah, zamisljam ga sa penom u nosuu :)
    Drug je tako stavio 3 tablete sumece u usta i haosss, mogao se udaviti :D

14. Znam lika kome je sestra rekla da ima sajam knjiga kod Doma sindikata, lik je pomešao to mesto sa Sajmom i otišao na sajam i počeo da ispituje ljude gde da udje za sajam knjiga... Jedan lik mu je reko' ''udji u vremeplov''.

P.S. Mislim da ste svi provalili da sam taj lik bio ja... Što je najgore, živim u Beogradu od rodjenja.

15. Znam lika koji je špricao golibe varikinom, stavljao mačiće u teglu i ubacivao u potok pa gađao tegle kamenjem, zakopao živo mače pa izbo zemlju i ujedno mače...

16. Haha, Pezose, sto evra dajem da si taj lik ti lolo

17. Za jebanje nisam smeo ni da ga pitam, ali jedan lik iz teretane u svojoj dvaez četvrtoj još nikad nije ni izdrko. Kune se lik i u kevu i Partizan da ga nikad nije ni šutiro. A i stvarno nisam video da gleda nekog pičića dok vežba, il da mu pomogne, ništa, a skroz normalno izgleda i priča

18. Добар дан, морете ли ми дати једна кола?
    -Дај личну карту.
    Немам сад, остала ми на клавиру, ал имам 18 и дозволу, мајке ми, него сам пијан па не знам где бијем.
    -Ајд, ево ти. Срећан пут.

Грчка је то, вероватно га је питао нешто на енглеском, он реко НЕ, а то значи ДА и ето.
    Не зна се ко је гори, продавац или купац.

19. Aghhhhhhhh, sa kakvima se ti družiš... To udara na temelje tradicionalne porodice!

I ja se čudim, užasni ljudi! Jedina uteha je da su, ipak, neodržive zajednice u Hristu preko broja dva.

Znam lika koji šalje oproštajne poruke, svaki put kada je neraspoložen.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.