U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jebote al ja i dalje imam trip da sam sa osam ili devet godina dobio neku peticu ili šesticu na lotou i da sam dobio tipa samo 700 dinara što je danas jedva duplo više.
Za to nisam sasvim siguran ali znam da sam sa jebenih osam godina imao taj neki osećaj za feeling pa sam mogao da nabadam kombinacije na lotou i sigurno sam jednom naboo barem četvorku, peticu.
@ branko130
- Možda ako si iz Zapadne Srbije.
@ TheVlajko
- Igraj opet sad, možda te usere kao nekad :)
- Ja sam dobio četvorku skoro, 600 din, i to prva 4 broja, nije mi bilo dobro :)
Setio sam se jedne nenormalne priče, tj lika, koji mi je rođak, i devedesprve bio na moru u Kotoru, a tada je zvezda zaliva bio neki delfin Joca, koga su svi koji su tih godina bili dole, apsolutno morali da vide.
E on je prišao bazenu sa Jocom, i pružio mu ruke, a Joca vragolanski izronio da ga poljubi, ali je lože procenio žižnu daljinu i pukao ga po sred face, u njonju, i polomio isti.
Njemu je nos i dan danas nakrivo, ali je ostavio trag u istoriji, kao jedino dete napadnuto od pitomog Joce. Bio je i u novinama tada.
Znam lika kojem je uža specijalnost da troluje foke po zoo vrtovima. Zove foku i kad ova izroni on joj pljusne šljagu po čelu i tako jedno 30 puta, sveki put crkne od smijeha da bi na kraju uvijek konstatovao: "HAHAHA, JESU OVE FOKE GLUPE ŽIVOTINJE LEBTIJEBEM!"
Znam narkomana šintoistu iz blokova.
Znam likusu koja nije ( niti ce) naucila da vozi bicikl i nije znala ko je Dragan Bjelogrlic dok joj nismo objasnili, ali je osvojila 10 miliona u onom Temple Run-u, ona popularna igra za Android, valjda znate ....
Znam lika koji bi među svim životinjskim vrstama, ako bi baš baš morao da bira, odabrao foku za seks. Argument mu je: Ali one imaju tako velike i lepe oči... Romantičar.
Знам лика који се опасно ложи на Брахманизам када се нагрува алкохола. Трипује се на аутохтоне религије ваљда. Иначе је кул.
Ах ти "беспомоћни романтичари". У суштини они су само беспомоћни, никако романтичари. :)
Ja iskreno opasno se ložim na šamanizam kad se nagruvam amanite.
Ја се ложим на Шинтоизам, и не, нисам наркоман. Твој горњи пост ме подсјетио на овога што се трипује на Брахмане. Шаманизам је супер. Никада нисам пробао печурке, али ми је жеља.
Znal lika koji se loži na to da ima hikikomori pro level.
Haha, ja mislio to neki kinbaku ili šibari, tako zvuči, kad ono pogledam šta je, lik kreten...
Znam lika, koji kada se napije, dodje u kafanu, sjedne za šank i počne da priča na engleskom.
"Barmen, one beer please!"
"Nikola, opet si pjan konju!"
Znam lika koji se napije i ide okolo i smara i vređa ljude koji ne znaju ruski na ruskom. To mi se poslednji put desilo ima tako nedelju dana.
Ovo sam tako ja. Još dodaj na to OTAKU!
Znam lika kome je želja da siluje Mirjanu Joković!
Лол, ја се замало извукао од овога :Д
ХАХАХАХАХАХ ПОБЕДА! Кад су могли сви, што да не силује и он :Д
Poznavao sam lika čiji je ortak u Herceg Novom prišao nekom narodnom poslaniku s leđa dok je ovaj sjedio u bašti kafića i kurcem ga izudaro po ćelavoj glavurdi. Završio je u zatvoru naravno, ali je ušao u legendu za sva vremena.
Pa ne znam ja sve te tako blisko, zaboga! :)
Znam lika koji se loži na kinbaku, odnosno šibari.
znam lika koji je pljunuo daru bubamaru