Знам лика који је...

1. Znam lika koji tvrdi da mu se pokvarila furuna.

2. Znam lika koji se zabio u bankinu autom. Bankina mu je otkinula potkoljenicu. On se izvukao iz auta, zavezao majicom nogu da ne iskrvari previše i uspio da dočeka hitnu.

3. Znam lika koji je sa 5 godina STVARNO video patuljka ispod kuhinjskog stola. To mi je najbolji drug i znam da me nije lagao.

4. Да је лагао ајде, али ово значи да се надувао са 5 година.

5. Можда јој је најбољи друг Мулуцун брат.

6. Hehe, sve i da jeste, otkud njen brat kod njega kući?

7. ахахахахахаха

8. znam lika koji je tripovao da se filmovi snimaju hronološki, pa kad je izvalio onda je počeo sve nas da "edukuje" o tome.

isti taj lik ide na privatni univerzitet čija je mapa izrađena u Simsu, a amfiteatri su označeni sa Žuti, Braon i Plavi. znači patos

9. Znam lika koji je sa 5 godina STVARNO video patuljka ispod kuhinjskog stola. To mi je najbolji drug i znam da me nije lagao.

Ima nauka i za ovo objašnjenje, deca do pete godine su stalno u nekom alfa stanju moždanih talasa koje odrasli mogu da postignu samo u snovima, drogiranjem, meditacijom, posebnim načinom života. Možda bi se neke droge i legalizovale da nije neophodno imati robove koji ne vide patuljke na radnom mestu. :)

Znam lika koji je u različitim periodima života video svetleću kuglu, nečiju zelenu prozirnu glavu i Devicu Mariju. Sve prikaze su mu se obratile, osim Device Marije, koja mu se samo nasmešila. Nijednom se to nije desilo uz upotrebu psihoaktivnih supstanci, droge mu ne prijaju, ili nije našao još uvek odgovarajuću.

10. Ja sam vidio veliku užarenu kuglu kako pada ka zemlji. Al sam je zajebo i usnimio je na telefon SKRU JU VANZEMALJCI!

11. droge mu ne prijaju, ili nije našao još uvek odgovarajuću.

СИНЕ КОЈА ЛОЛЧИНА

12. Šta bi tek video da mu prijaju :))))))

13. Znam lika koji je na relativno lakim drogama video svet onakvim kakav svet ZAISTA jeste. Trebalo mu je par godina da se oporavi.

14. Valdemar

Znam lika koji je na relativno lakim drogama video svet onakvim kakav svet ZAISTA jeste. Trebalo mu je par godina da se oporavi.

Вртлог потпуне перспективе? :)

15. Вртлог потпуне перспективе? :)

Ne, samo bistar pogled depersonalizacije, ono, gledanje bez uključivanja sebe u pogled.

16. Ne, samo bistar pogled depersonalizacije, ono, gledanje bez uključivanja sebe u pogled.

KAKO?

17. KAKO?

Misliš na koji način to dostići?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.