Знам лика који је...

1. Družio sam se jedno vrijeme sa likom koga je djevojka poslije dugogodišnje veze ostavila i udala se za njegovog profesora na fakultetu, kod kog je kasnije morao da položi neke od najtežih ispita. Voleći je, i pored svega toga, posvetio joj je prvu zbirku svoje poezije.

Da nije to jedan lik sa vukajlije?

2. Znam likušu koju je muž nakon godinu dana braka ostavio s njenim najboljim gej frendom!
    Izašao čovjek iz ormara :)

3. знам лика који зна једног лика.

4. Znam lika koji je sedeo na gajbi piva neko vreme i kad je ustao slucajno izvadio jedno dupetom.

5. znam likove koji su se israli na onaj dečiji tobogan što ih stavljaju u parkiće i slikali se i na fejsu napisali ''ovo je naših ruku delo''

6. знам лика који је постовао 8 мемова на теми, и нико ни да уђе, мајку да му опсује

7. pričao mi drug da zna jednog lika da je jebao.

8. Знам лика кога је Марко Булат држао у наручју кад је био мали, увек радо прича ту причу :)

9. e vido sam lika za kog kažu da je jebao. ali zaplet je u tome što je lik na etfu

10. Znam lika koji je popio i Boga i Oca, i izašao na -10 napolje i zaspao pored keja, na klupicu. Kada su ga nasli, bio je Mr. Freeze. Sva sreca, ziv je i zdrav.

11. zajebancije bez, znam lika koji je na temelju džamije zaklao prase

12. попио пиво од 0,33 на екс и избацио га у року од 3 сец на сред јебене дискотеке, окренуо се и наставио да игра

13. Знам лика који је пио виски са Шабаном Шаулићем

14. Знам лика који је једном попио двије литре ракије, отишао кући и изашао у пуној ратној спреми. Таман тад дошли Циге да покупе старо жељезо. Можете замислити шта је све тад био у стању пијани и изнервирани лик са шест бомби на опасачу...

15. znam i lika koji je devedesetih bacio bombu u zbornicu.

znam i njegovog buraza koji je jednom napucao loptu preko krova škole. a visok krov bio, baš.

16. eh, da sad se sjetih, znam dvojicu likova iz Broda koji su htjeli nekog ratnog invalida da zakolju plastičnom viljuškom. oni ga pitali koliko je sati, a on nije imao sata. tačnije, nije imao obije ruke, ali je imao džepni sat, samo nije mogao da ga izvadi iz džepa. ovo poslednje sam možda malo slagao zbog dramatičnosti.

17. Знам лика који је хтео из зајебанције да кења у кофер, и то мој. Једва га људи одговорише а он реко што па неће се љутити, опере се то.

18. Znam lika koji je zapalio skoro sve dnevnike u osnovnoj odjednom.
    Znam lika koji je pao sa četvrtog sprata i preživeo sa frakturom lobanje, prelomima butnih kostiju i ko zna čime još.
    Znam likušu koja je polomila nogu ustajući sa stolice.
    Znam lika koji je pojeo punu teglu eurokrema od 2.5 kg odjednom.
    Znam lika koji je pojeo kilo želatina iz čokoladnih bananica i počeo da se guši, jedva su ga spasli.

19. Jebote, to sam ja... Noću pogotovo, prvo se prilepi jedan, onda još par, i na kraju ide čopor. Ali to je dobro jer te u nesigurnim krajevima zaobilaze dripci.

hahahaha bodigardovi...inace tog ortaka smo zajebavali da ga prate zato sto ih podseca na slaninu,posto je on onako puniji

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.