Ja znam ljude koje je osakatila i neuzvraćena ljubav, ili što im je učiteljica jednom dala četvorku, tako da je najbolje kao Elrik ne izlaziti iz kuće uopšte.
Ali ja izlazim iz kuće, koliko toliko. Odem do faksa, do menze, nekada ČAK odem na kafu!
Kada izadjem obično bude sunčan dan iako je nebo oblačno i pada kiša. :)
a sam se tako istripovao od trave, bio sam u društvu koje me podjebavalo malo nakon duvanja. To mi je najlošija noć u životu, paranoja i aneksioznost u jednom. Srce mi je udaralo kao da će iskočiti svakog sekunda. Od tada ne varim, niti planiram, takođe stekao sam fobiju od trave, i udaljim se od drusta kada vare.
Ovo isto važi i za mene. Evo i sad imam ponekad napade anksioznosti.
Zato sam shvatio da je alkohol drug of choice za mene, ništa vutra.
Koji si ti kontrol frik :) Ima stvari koje upotrebljavaju tebe, a ne ti njih.
Ne sporim, svi smo mi tako sićušni. Ima tih stvari, ali ne utiču na svakog isto, i mogu stvari da se poboljšaju, uvek. Ne razumem to prepuštanje šibanju vetrova, gde je tu smisao.
Nije u životu samo fazon da vam bude lepo, ili ako vam je samo to cilj, nećete ga dostići jureći ga. Kakav crni komfor u životu. Naduvate se da ne mislite, i posle se čudite što se mozak koprca, pa strašno. :)
Dobro, ovo bi bio odgovor za taj smisao. Ali ko će se stalno drogirati... :)
Znam lika koji mi je pricao kad smo imali po 6 godina kako ce da ubije svog dedu. Citao je o nekoj supstanci koja kada se sipa u necije uvo dovodi do ne znam ni ja cega i osoba lagano umire. Jedno jutro je sve isplanirao i kad je krenuo da izlazi iz kuce pita ga majka gde ide, a ovaj kaze idem na Hemijski fakultet po supstancu da ubijem dedu. Cela zgrada se cula od njegovog placa, kaze da je dobio najvece batine u zivotu. Inace to mi je najbolji ortak i dan danas je lud.
"Kombinacija hašiša i psihičkog stanja koje
naginje ka šizofreniji. Depersonalizacija
može biti simptom šizofrenije, a od hašiša
nekad postaješ izuzetno usresređen na
samoposmatranje, pa kad se to
iskombinuje, može ti se desiti da jako
precizno gledaš sebe kao mašinu, bez svesti
o sopstvu, i ceo svet u svojim očima samo u
oblicima, lišen značenja i smisla, a samo
negde u dnu bića zračak lucidnosti, i tamo
se nalazi samo vrištanje: Bože, daj da
prestane daj da prestane daj da prestane..."
wow
Zanimljiva prica, a da otvoris temu na ovu temu?
E steta.. Nekad razmisljam da li vidimo stvari onakve kakve jesu.. mislim vizuelno. U stvari verovatno ne jer slika se projektuje u mozgu, zavisno od njega.
Знам моју тетку, која је сломила руку док је играла бадминтон.
Знам лика који зна лика који је 7 пута ломио обе руке одједном кад је падао са бајса.
Знам лика који је купио бицикл за 1000 динара.
Знам лика који трипује да има визије будућности, и што прича нон стоп о изумима типа сипаш воду, помислиш на мач и ето ти га. Имам и принт фејзбук чета, лик је невиђен.
Haha, skošimiše, zanimljiv post!
Koji si ti kontrol frik :) Ima stvari koje upotrebljavaju tebe, a ne ti njih.
Ali ja izlazim iz kuće, koliko toliko. Odem do faksa, do menze, nekada ČAK odem na kafu!
Ovo isto važi i za mene. Evo i sad imam ponekad napade anksioznosti.
Zato sam shvatio da je alkohol drug of choice za mene, ništa vutra.
Ne sporim, svi smo mi tako sićušni. Ima tih stvari, ali ne utiču na svakog isto, i mogu stvari da se poboljšaju, uvek. Ne razumem to prepuštanje šibanju vetrova, gde je tu smisao.
Nije u životu samo fazon da vam bude lepo, ili ako vam je samo to cilj, nećete ga dostići jureći ga. Kakav crni komfor u životu. Naduvate se da ne mislite, i posle se čudite što se mozak koprca, pa strašno. :)
Dobro, ovo bi bio odgovor za taj smisao. Ali ko će se stalno drogirati... :)
Nije to uopšte poenta, al da ne širim priču, dosadno je i nije za ovu temu.
Pitaj drvo :)
Naravno, nisam ozbiljno ni pitala. Jasno je. :)
Znam lika koji mi je pricao kad smo imali po 6 godina kako ce da ubije svog dedu. Citao je o nekoj supstanci koja kada se sipa u necije uvo dovodi do ne znam ni ja cega i osoba lagano umire. Jedno jutro je sve isplanirao i kad je krenuo da izlazi iz kuce pita ga majka gde ide, a ovaj kaze idem na Hemijski fakultet po supstancu da ubijem dedu. Cela zgrada se cula od njegovog placa, kaze da je dobio najvece batine u zivotu. Inace to mi je najbolji ortak i dan danas je lud.
Ja znam za zlato, da je sipano u uvo, ali to je legenda...
Kraljevići pa ne mogu da budu ubijeni običnom nožekanjom, nego sipali im zlato u uvo...
"Kombinacija hašiša i psihičkog stanja koje
naginje ka šizofreniji. Depersonalizacija
može biti simptom šizofrenije, a od hašiša
nekad postaješ izuzetno usresređen na
samoposmatranje, pa kad se to
iskombinuje, može ti se desiti da jako
precizno gledaš sebe kao mašinu, bez svesti
o sopstvu, i ceo svet u svojim očima samo u
oblicima, lišen značenja i smisla, a samo
negde u dnu bića zračak lucidnosti, i tamo
se nalazi samo vrištanje: Bože, daj da
prestane daj da prestane daj da prestane..."
wow
Zanimljiva prica, a da otvoris temu na ovu temu?
знам лика који је дао кош тако што је бацио лопту са преко двадесет три метара, лопта ушла као кап.
Ma jok.
E steta.. Nekad razmisljam da li vidimo stvari onakve kakve jesu.. mislim vizuelno. U stvari verovatno ne jer slika se projektuje u mozgu, zavisno od njega.
Znam lika koji je iz Guberevca.
Bitch please , znam likusu iz Gunjaka
Знам моју тетку, која је сломила руку док је играла бадминтон.
Знам лика који зна лика који је 7 пута ломио обе руке одједном кад је падао са бајса.
Знам лика који је купио бицикл за 1000 динара.
Знам лика који трипује да има визије будућности, и што прича нон стоп о изумима типа сипаш воду, помислиш на мач и ето ти га. Имам и принт фејзбук чета, лик је невиђен.
http://media.twirlit.com/wp-content/uploads/2012/10/nicolas-cage-you-dont-say.jpg
Па глупо ми да за моју тетку говорим ликуша кад ми је тетка.
Знам и лика који је старији од свог ујака.
Znam lika koji je pravio fleš bombe i dinamit, sad prodaje med i lekovite travke...