Знам лика који је...

1. ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ... ЈЕБЕНИ ПАКАО!

2. ahhaahahahahahahahahahah, ev' ja i sestra oplakale!

3. Sevastokrator_95
    Znam lika koji ima fotogenicno pamcenje

hahhahah,zaključajte temu!

4. АХАХАХАХАХАХАХА ФОТОГЕНИЧНО!

Иначе, каце прича о доживљајима из цркве, знам лика који је уместо прекадње (оног колача који за славу носиш у цркву) из кесе извадио пљескавицу. Кад је то замирисало, јеботе...

5. Знам лика (свештено лице) који је жени која је једног врелог љетњег дана закаснила на литургију па хтјела бар да уђе у цркву и запали свијећу, рекао: Немојте госпођо, унутра је пакао!

Pop Neđo? :D

6. .. mason, tj. bio mason.

7. Znam lika koji spava u tapaciranom mrtvačkom sanduku.

8. @Facafaca
    Znam popa koji je primamljivao ljude u crkvu rečima: Dođite, nećete se pokajati.

9. Znam lika kom je keva naprasno uletela u kupatilo dok je drkao i pušio pljugu istovremeno (nije znala žena da ovaj puši), stala, zgranula se, pita Šta to radiš? On u medjuvremenu na brzaka bacio cigaru u šolju i kaže - Evo drkam.

10. Јеботе, ладно знамо истог лика. 8=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

11. хахахахахах лептијебем

А ја знам оне ликове којима је професор реко задња клупа напоље а они избацили задњу клупу напоље кроз прозор. :ДДДД

12. Kakve vi sve kraljeve znate.
    TRIPRSTA

13. Znam lika kom je keva naprasno uletela u kupatilo dok je drkao i pušio pljugu istovremeno (nije znala žena da ovaj puši), stala, zgranula se, pita Šta to radiš? On u medjuvremenu na brzaka bacio cigaru u šolju i kaže - Evo drkam.

Hahahahahahahahahahahahahahaha... Odvalio sam se od smeha

14. Znam lika koji je kaže da je jedanput kad je vozio helikopter, i video nekog starca da kosi žito sam, pa je okrenuo helikopter naopako i elisama mu posekao svo žito, da se čovek ne muči.

Taj isti je našao tunel kod Bulevara,u koji kad uđeš zagarantovano dođep do Japana.

15. znam llika koji se sapleo i srušio tanjiraču,
    polilo ga vruće ulje preko ruku i on ni pet,
    ni šes' nego stavio SO na ranu,
    jer čuo tu uzrečicu.

16. što ti ružna frizura.
    ne lažem.

17. Знам лика који је металика.

18. Znam likušu koja obožava da jede ljute papričice, ali zato kad krene da se iskenja, počne da je peče čmar od njih.

19. Знам лика који је металика.

Ja hvala Bogu ni jednog takvog ne znam.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.