Знам лика који је...

1. helou kiti ona kaze kad joj ga izvadis,lol
    inace znam lika koji ima 190 kila
    STODEVEDESET

2. znam lika koji je došao na trafiku i rekao 'izvinite teto ja imam 95 dinara, mogu da vam ja to dam, a vi meni 100?'

i dala mu teta 100 dinara, ja nevera

3. znam lika koji je otišao u svemir i nikad se nije vratio...

4. поштен дечко, о томе се ради хД

Иначе, један мој познаник, није да се дружимо 24/7, сваког 31. децембра сада већ ритуално још око 8 увече почне лудачки да лоче шљивовицу и до 10 је већ летва, и наравно преспава поноћ, невјероватно
    Прошле године сам ја са још једним другом поноћ дочекао у хитној док смо чекали у ходнику да он прими инфузију, имо чоек скоро 2 у крви, невјероватно лол

5. Znam lika koji je hteo da zajedno sa devojkom skoči sa mosta i da je u letu zaprosi. On je skočio, devojka nije. Raskinuli su dva dana posle.

6. Comi ne mogu da verujem kakav je idiot taj tvoj drug. Da covek ne doceka novu godinu. Nevjerovatno. Pa moj deda svako vece leze u 8 al je za novu godinu zaspo u 1. Mada, da mozda taj tvoj poznanik ne zivi negde u inostranstvu, u drugoj vremenskoj zoni, pa mu nasa ponoc nista ne znaci?

7. znam lika koji me zna

8. znam lika koji je tražio pljuge kod obućara.
    - jedan marlboro flavour.
    - molim?
    - marlboro flavour?
    - dečko ja sam obućar.
    - dobro, hvala.

9. pa mogao mu je dati jednu cigaru sisa obućar

10. Kod nas, prije ovog zadnjeg rata, je bio izvjesni Kele zvani Karaminđa. Jedno oko mu je bilo stakleno, ali je on od toga umjesto kompleksa pravio spektakl: npr. uđe u kafić – izvadi oko i njime „skenira“ koga sve ima ili muva redom ribe, mnoge su na to padale...najjače je kad zakorači u autobus pun ozbiljnih, izboranih faca i krene staklenjakom da traži slobodno mjesto ... drag čova, nemam pojma već 20 godina šta je s njim

11. znam lika koji se nasao sa nekim lerdijem u gradu,prebio ga i uzeo mu i pare i drogu

12. nekul skroz, ovamo te čovek snabdeva drogom a ti ga biješ. gde ide ovaj svet.

13. nema više onog poštovanja i onih starih vrednosti.

14. ma pajdoman lik...jednom je iz cista mira prebio nekog lika,usao mu u kola,suvozac se skenjo,pita ga gde ga vodi,ovaj mu kaze ,,samo ti sedi,opusti se,, i vozio ga negde do avale,ko zna sta bi bilo da ovaj nije video pandurska kola i mahao im...

15. hahaha.

ja znam lika kome su radili elektro šokove.

16. Знам лика који је пао с трећег спрата на ауто и сломио само ребро

знам лика кога су пендрецима пребили у мекдоналдсу

знам лика који је италијану псовао бугарску мајку

знам лика који течно говори руски само кад је пијан

знам лика који је јебао тајландског трансексуалца у турској а да то није знао (не верујем му лаже пичка педерска сисо му га је сто посто)

знам лика који је попио литар ракије наискап па је био у несвести 19 сати

знам лика који је сад за бадњи дан колима ишчупао цело дрво тако га довуко до града и продавао тако што је питао људе који део оће и секо секиром

знам лика који је запалио амбар кременом и после лагао да сам га ја запалио

знам лика који се слупао колима, изврнуо десетак пута и тако слупаног голфа довезо кући мртав пијан

знам лика који је главу мачки разнео петардама

знам лика који је јебао цуру у дупе и плакао после тога

знам ликушу која је спавала с мојим другом а да га се не сећа

17. знам ликушу која је спавала с мојим другом а да га се не сећа

Kad ima malu pišu.

Znam lika koji se posrao u restoranu.

18. знам лика који је главу мачки разнео петардама

АХАХХАХААХХАХА

Знам лика који је змији ставио цигару у уста.

19. Знам лика који може 2 литре коле да попије наискап. Такође знам лика који већ 5-6 година није пио воду, само кока-колу или евентуално сок. Тог истог лика(овог другог) је 4 пута ударила струја, од тога трипут преко новогодишњих лампица. Исти лик је хтео да учи румунски због нума нума песме и шведски је почео да учи због Басхантера. Иначе је јако добар, један од бољих другова.

Е да, знам и лика који је прво сексуално искуство имао са 8 година.

20. Знам лика који може 2 литре коле да попије наискап.

kako,bre

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.