Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Знам лика који зна лика који је звао цело село на сахрану његове бабе. Људи се скупили код његове куће да изјаве саучешће, кад оно баба жива. Исти лик је негде пао и одрао колена, онда је измислио да га је комшија тукао и да је претио да ће им запалити кућу.
trebali su da mu kazu http://img18.imageshack.us/img18/9194/smirise.png
Немам појма, некако отвори грло и онда уопште не гута, него само сипа
onda je on objasnio civot
Јес вала, људи му купују колу само да виде како ради
Људи ја то могу али са обичном водом, ово треба да иде у тему бескорисни таленти
ma daj bre,poredis vodu i kocu...mada i sa vodom bi bilo zajebano...bas sad imam flaqsu skoro punu od 2l vode pored sebe,pa cu da probam...
znam lika koji je jebo bugarina. ŠAH MAT
хахахахахаха! дај детаље, ако је икако могуће.
Је л' реко зашто?
?
ali bugarina hahahahaha
То ми је она причала, каже да је сео после тога и почео да плаче и да прича како то није требало да ради
MINDFUCK
Znam lika koji je sutnuo nogom u katedru kad mu je profesorka rekla da ce imati 3 iz istorije.
A je l' znaš ime popa?
знам лика који зна лика који је ишао у патају а није јебо
знам лика који је током дана на рускињу у коју се заљубио потрошио неких 400 евра на храну одећу провод и цигаре а увече завршила с другим
знам лика који је у јеховиним сведоцима
знам ликушу која се ложи на вернике
знам лика који слупао кола из забаве
знам лика који се усро у гаће на физичком
знам ликушу која има неких 30так година, изгледа ко адријана лима и невина је (непроверено од стране мене)
знам лика који може да жваће живе коприве
знам лика који је тврдио да може да пређе преко залеђеног тимока па смо на крају морали да зовемо ватрогасце да га ваде јер се заглавио кад је лед пуко и требало нам је 20так добрих минута и 4 позива да их убедимо да се не зајебавамо
знам лика који је пошао на свадбу у подгорицу а пробудио се мртав мамуран испред неког клуба у јагодини
знам лика којег су јебали у затвору у зеници касније је прешао на ислам кад је изашао и сад живи у бихаћу
знам лика коме ћале из кувајта шаље паре за студије а он то троши тако што иде за софију и јебе курве, није ни присмрдео неком факсу
знам лика који је цимера гађао теглом буђавих краставаца и после морао да кречи и да плати овоме превоз до ве-ме-а
@javolimsve
Ala ih ti znas..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzgkt89WQ21rpdzj1o1_250.gif
Знам лика који је лик..
Лик ког зна мој друг. Блеји тај лик, његова девојка, мој друг и неки њихови другови. И лик почне да им прича, сав поносан: "Е, да вам испричам шта је синоћ било". Риба покушава да га одговори, буквално га моли да не прича. Не ферма он њу, боли га курац што је ту и настави: "Поскидали се ми и кажем јој дођи да ми пушиш јаја (!) И она таман почне а ја ПРДНЕМ!" (Он усхићен, риба ћути, сморила се, а ортаци попадали од смеха) Ја морам да признам да сам се ваљао кад ми је препричавао друг.
Лик ког зна мој друг. Блеји тај лик, његова девојка, мој друг и неки њихови другови. И лик почне да им прича, сав поносан: "Е, да вам испричам шта је синоћ било". Риба покушава да га одговори, буквално га моли да не прича. Не ферма он њу, боли га курац што је ту и настави: "Поскидали се ми и кажем јој дођи да ми пушиш јаја (!) И она таман почне а ја ПРДНЕМ!" (Он усхићен, риба ћути, сморила се, а ортаци попадали од смеха) Ја морам да признам да сам се ваљао кад ми је препричавао друг.
Ахахаха каква дилеја!
Знам лика који је тад има једно триеспешес година и требао је да изађе са неком девојком. Договоре се они где да он њу покупи, и он оде на "састанак" у оделу, и то на томосу оном ситном од 50 кубика. Кад се завршио тај излазак, он је у оделу сео на мотор, узвикнуо "ИИИИИИХАААААА!!!" и подиго мотор на задњи точак, па пакленом брзином од 30 км/сат запалио кућо.
Ето, да је возио Гесиксера после би је јебо