Znam lika koji se loži na Milku Canić... Da bi se posle izvadio kad je shvatio ša je reko' počeo je da se brani tako što je govorio da mu je ona tetka.
Знам лика који је пред систематски у средњој обријао курчину ал' оставио са стране два прамена да би му направио кикицу. Још је сложио неку предебилну фацу кад је припремио паламара за преглед.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
↑
znam lika koji je pobijedio u zvezdama granda
E PU, KAKO MI PROPADE FORA!
Хоћу трајни бан.
↑
Лазићу, не сери!
hoću i ja, propala mi fora:(
Нећу да будем на сајту где ме сви прозивају. Довиђења.
па ти ради пластичну операцију :р
Бачје драма квин!
e da, znam i frontmena fobije. ako je neko nekad slušao
Znam lika koji se zvalavio sa profesorkom istorije u wcu. Bejase to pre nekih 5 godina
Znam lika koji se loži na Milku Canić... Da bi se posle izvadio kad je shvatio ša je reko' počeo je da se brani tako što je govorio da mu je ona tetka.
Знам лика који је умало јебо професорку енглеског на матури. А добра милфача. Крљали се испред ресторана.
А знам и лика који је ухватио професорку и хтео да је силује у вц-у. Нису га избацили из школе.
Знам лика који се смувао са професорком, јебо је у највеће чак и са њом отишо на море, имам и слике 3:)
Знам лика који је пред систематски у средњој обријао курчину ал' оставио са стране два прамена да би му направио кикицу. Још је сложио неку предебилну фацу кад је припремио паламара за преглед.
На ком то систематском прегледају курчину?
Brate ja znam cijeli Bend....ono drugari smo...pogotovo sa gitaristom i bubnjarem.
На ком то систематском прегледају курчину?
Обавезан преглед у средњој педерској.
На оном за војску.
Знам лика који се упишо док је сипо сок.