Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Можда на систематском кад оћеш да те приме у манастир да виде да ниси обрезан.
Znam lika kojeg je zena tukla ispred doma omladine. Lik samo sto se nije rasplakao
Ma ne gledaju kurčinu nego muda jebemu kurac.
Е то је за мене парада педерлука!
Ima razloga Drogirana Veverice, ali je isuviše komplikovano.
Ма знам, бре, зајебавам се. Неће нико да ти гледа муда зато што воли да иди, него што мора.
Ispratih puno sistematskih pregleda, ali ni na jednom, do sada, mene nisu pregledali pedalj oko kanape. To možda na sistematskom za Srbija ima talenta.
Ako sam dobro shvatio o cemu se radi u ovoj temi...
Znam lika koji je zenu doveo doktoru jer ne moze da ostane trudna. Doktor utvrdi da je nevina.
знам лика који има потврду из палмотићеве да не могу да га суде јер је луд па му ништа не значи
ih jebote, znam ih barem pet koji jedva čekaju da naprave neko sranje pa trče kod psihijatra da vade potvrde.
znao sam i lika sa mišićnom distrofijom. moje godište. sjebao sam se pravoslavno kad sam izvalio da od petog osnovne ne ide u školu i da manje više sjedi na kolicima čekajući kasne dvadesete kada će vjerovatno da umre. fakčina teška
Знам лика који је кад је био мали направио лимунаду од трулог лимуна... И наравно попио ју...
znam lika koji je prešao sa islama na pravoslavlje i jednog koji je uradio obrnuto.
Nema veze sa temom al neka.
Došla likuša od 15 godina sa pričom kako duguje soma evra i kola
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Pazite moj ortak sto je upoznao lika.Dolazi taj ortak na trafiku i pored trafike stoje tri skinsa.Kaze ortak:,,Cetiri limenke Lava.". Na to mu dobacuje skins:,,Mali,bolje uzmi jednu meni,zedan sam." I ono,moj ortak,inace miran decko koji izbegava probleme,sta ce,kaze:,,Nista jebi ga,daj pet onda." Daje limenku skinsu i na to ce ovaj:,,Ma zezam se bre brate,cekamo nekog drugara ovde sat vremena smorili se u picku materinu,nismo mi siledzije." Ovaj izneverovo.Na kraju cekao tu sa njima jos pola sata zajebavali se,ispricali i to...
@Sindjelic88
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201011/39263/skinsi.jpg
Брате пирати..
znam lika koji je na nekoj redaljci, kad je dos'o red na njega, otis'o s kuravom u wc, i pric'o s njom pola h, nije guzio, smorio je, ko je jebe, ionako je kurava
Знам лика који се скино с паје.
Znam i ja jednog.Da ne poverujes,covek sad ima svoju radnju,zenu,decu,sav u full-u.Ne jebe zivu silu,sredio zivot...
Знам лика који је избачен из цркве у Падови јер је глумио слепца који је прогледао.