Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
цар
Dzordi decxko koji je tvoj problem?
Знам лика који је окачио слику свог муда на вукајлију хаха
Између осталог хтео сам да видим да ли постоји ограничење дужине поста
Знам лика који је из спрдње питао оног типа што продаје пиво у возу (након његове изјаве да могу 6 пива да се узму за 5е), да л' могу да се узму 5 пива за 6 евра. И овај рекао да не може лоло.
хахахахах мора да је од испарења
ZNAM LIKA KOGA JE UJELA MEČKA ZA RUKU!
sinoć mi pričo lik u kafani, ima preko 5 banke, al ga to ne sprečava da laže.a možda i ne laže, stoji neki ožiljak od nečeg, možda pas, a možda i mečka, diskutabilno.
priča on meni sinoć, pokušaću da citiram, približno, pošto sam bio pijan sinoć fino:
''Krenem ja u zoo vrt da gledam foke. idem ja tako s jednim prijateljem, znaš ga, sin od onog što blablablalba, e pa taj. tražimo mi foke, al nema foke nigde. u međuvremenu, prolazimo pored kaveza s medvedima, i sad šta vidim? vidim mečku kako grli medveda otpozadi. ja se setim da moj unuk piška po krevetu i sećam se da mi baba pričala da mečkina dlaka kad se ubaci u jastuk sprečava noćno piškanje. i ja pružam ruku, pazim da me ne vide medvedi, da ičupam par dlaka. krenem ja za medvedov rep, pošto mi je bio najbliži, odma ispod mečkinog dupeta, popela se na njega i leži tako. dovatim ga ja za kuk, povučem ruku, kad ono - kurac, ne mogu da skinem dlaku. cimnem ja ponovo, ovaj put mnogo jače, medved se razdra, a mečka ni šes ni pet - CAP! za moju ruku! i počnem ja da zapevam kolko boli, uhvatio se za ruku i trčim do čuvara da pozove hitnu! on kaže mu mobilni nema kredit, a kancelarija zaključana.ja svoj telefon nisam poneo, a onaj od onog što bio sa mnom nema telefon dečko.
krenemo mi pešice do hitne, uvio sam ruku u majicu, boli ko đavo, dobro me otkinula mečka baš jebem joj mater ja malo.
ulazim u hitnu, sve sam crven i krvav, i oni što dežuraju tamo me pitaju šta bilo, a ja kažem - ujela me mečka! oni počeše da se smeju, a ja ispizdim i kažem - pa jel se vi uvek tako smejete pička vam materina kad nekog ujede mečka!? a bre!? vide oni da sam ja ozbiljan, krenuše da me pipaju, gledaju, dadoše tetanus šta znam, očistiše ranu i previše me. i dalje se smejali, a ja ih psovao, goveda jedna.
e tog dana sam trebao da idem na svadbu kod jedne pičke, al sam razmišljao dal da idem s ovakvom sjebanom rukom, pa sam ipak rešio da odem. preskočio sam predjelo i sarme, roštilj, čekao sam ovčje pečenje, to mi se jelo. pojeo sam pun oval ovčetine, popio oko 2l vina i krenu kući oko 1 sat noću. zaustavlja me saobraćajna milicija i onaj milicioner me pita šta mi s rukom, mislio je da sam se pobio s nekim. ja mu kažem da me ujela mečka, a on počne da se smeje i dade mi da duvam. ja mu kažem nemoj prijatelju, vraćam se sa svadbe, želudac me otkida od ovčetine, a ruka počinje da me boli, pa sam pio da ne bih osećao ruku. on mi kaže da se jebem, napisa mi kaznu jer sam imo alkohol u krvi,al nije mnogo, tako da me pustio da sam voim do kuće.
došo sam kući, javljam se sinu koji je gledo film neki s devojkom, a on me pita što mi ruka u zavoju. ja mu kažem, ujela me mečka. on kaže - de si našo mečku, što me zajebavaš, a ja njemu- u zoo vrtu, teo sam da otkinem par dlačica s krzna da dam unuku da ne piški u krevet više, a mečka me ujela za ruku.
on počne da se smeje, a ja ga oteram u pičku materinu, neradnik jedan, meni našo da se smeje!
i znaš, niko ne veruje da me ujela mečka za ruku, samo onaj što bio sa mnom, sin od onog balbala, e on vido sve šta se desilo.''
E sad svašta lik meni ispričao, mislim da 2 sata nije zaklapao usta čovek, al sam bio u dobrom mudu da slušam takve priče, čak sam se i smejao, carske priče sam čuo.
e zato volim kafane, ovoga u fensi lokalima nema brate.
Braaaaate.Manijace,samo mi kazi je l' vredno ovo citanja? :D
nije. ali je neprocenjivo iskustvo slušati jednog takvog lika kako priča ovakve stvari u kafani uz špricer i lozu:)
Ahahahh,napises referat ovde i kazes posle da nije vredno citanja.Koj' si ti car co'ece! :D
Лаже да је чупао длаке, реко је међеду нешто за бурек па га је доватио.
znam lika koji zna lika koji je video lika koji poznaje lika koji je uradio seksaliti u mortal kombatu.
To je mit. Ne postoji. :P
Znam likove koji su na ajfelov toranj prosvercovali noz na ulazu jer je radio neki Srbin, da bi tim nozem mogli na vrhu da naseku sunke i kobasice koje su gore jeli.
Moj drugar je u osnovnoj doneo noz i na nemackom gulio klupu pred nastavnicom... ludak :D
ау, матори, кад га пуштају са робије?
ja bi volo da znam gaidina
Inače znam lika koji u slobodno vreme ide ulicom i šlajmari ljudima po šofer šajbama, lolo
ја знам лика, враћамо се кући са пијанке на неком рођендану, а он иде и редом ломи ретровизоре на аутомобилима .... ја сам се покидао од смеха (чудно ми је било што ниједан није имао аларм)
Mora da si bio nadrogiran čim ti je to bilo smešno
Нисам, не дрогирадем се ја :Д