Знам лика који зна лика који је у његовом селу док је био на сахрани некој са тим ликом, тај човек (неки полицијски инспектор, па да се направи фаца и да докаже да он сасвим добро ради свој посао) извадио мобилни и свима се раздрао "тишина" док је поп кренуо да прича. И ови се сви зачуде, зашто да ћуте, а он позове на мобилни тог мртвог човека са реченицом: "ћутите да видимо да ли је заиста мртав, или се ви то зајебавате". Какав идиот.
Znam likove koji su na ajfelov toranj prosvercovali noz na ulazu jer je radio neki Srbin, da bi tim nozem mogli na vrhu da naseku sunke i kobasice koje su gore jeli.
Znam lika koji je kupio tange dok smo bili u vojsci, obukao, slikao u krupnom planu, pa delio blututom po kasarni da ostali drkaju. Rekao im 2 dana pred prekomandu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Treba mu nabiti sve retrovizore što je pokido direkt u šupak.
Углавном су то све лошија кола, типа југо, фиат итд... после кад сам се освестио почо и ја да га критикујем да је морон
Nebitno.
Kao ne diraj BMW-a jer je skup, juga diraj slobodno. A mozda neko placa tog fijata vec 5 godina od svoje crkavice.
Kreten ti je drug.
Управу си скроз пупет.
Znam lika koji je razrednom za Osmi Mart kupio otrov za pacove.
хахахаахххаа
Oplak'o sam.
vragolan hehe
Знам лика који зна лика који је у његовом селу док је био на сахрани некој са тим ликом, тај човек (неки полицијски инспектор, па да се направи фаца и да докаже да он сасвим добро ради свој посао) извадио мобилни и свима се раздрао "тишина" док је поп кренуо да прича. И ови се сви зачуде, зашто да ћуте, а он позове на мобилни тог мртвог човека са реченицом: "ћутите да видимо да ли је заиста мртав, или се ви то зајебавате". Какав идиот.
знам ликушу од 20 лета која од скора има неки хормонски поремећај па јој расте брада, упичкуматерину, страх ме да је сретнем
Đems Bond prošvercovao utoku na Ajfelov toranj.
http://www.youtube.com/watch?v=hhldOtcKXFc
Znam lika koji zna lika koji je od kurve dobio popust od 50% jer je bio jako fin i ljubazan prema njoj.
Znam lika koji je kupio tange dok smo bili u vojsci, obukao, slikao u krupnom planu, pa delio blututom po kasarni da ostali drkaju. Rekao im 2 dana pred prekomandu.
Koji majndfak! :D
CAR NAD KRALJEVIMA!
Znam lika koji je kršten kao pravoslavac, pa se svojevoljno kasnije kad je poraso prekrstio u katolika i postao vrlo zajebano mudo tamo.
Jel to onaj isti kao sa tangama?
Jok ovaj je drugi.
Ahaaaaaa. Sad mi je sve jasno.
znam lika koji na onoj a3 fascikli na onoj gumi zna svirat 7 nation army