Знам лика који је...

1. И какво тијело Селма има?

2. nije ona izasla, picka joj materina, strinu poslala da uzme pare, a cekali je pola sata da siđe.... a vidio sam je jednom na bazenu, u mramoru kod tuzle, prije nekih 7-8 godina,
    inace je iz tog mjesta, rođak moj živi 50 metara od njene maticne zgrade, sta ja znam, tad je jos bila dobra

3. Колко пара си јој носио, крста ти?

4. nisam bas ja, cimer je, al sam ja is'o s njim... 1500km kapare za nastup u svicarskoj

5. Znam lika koji vec dvajes godina jede pitu umesto leba.

6. Došlo mi da napišem ovo pa reko ajd ovde iako mu možda nije mesto, al sutra vi što budete pročitali mož da pričate da znate lika koji je...

Krenuo ja na more kod braće nam crnogoraca i na Zlatiboru u onim vukojebinama sleteo šleper. Stalo nas oko 20 auta u par minuta i ajd da siđemo polako dole žiži nas jel preživeo čovek treba mu pomoći jebi ga... Mi dole polako, nađemo kamion koji se raspao samo mali deo kabine od njega i veš mašine frižideri itd pošto je vozio belu tehniku. Nepostoja malo nađosmo i lika koji je vozio ide prema nam nije ogreban čovek pootvarali mu se svi jastuci na kamionu koji je tada bio nov. Al lik plače suza suzu stiže. I poče dapriča kuća mu pod hipotekom, kamion Aktros nov tada na lizing mora da otplati robu se zadužio kojui vozi,ma haos. Sad, mrkli mrak je i čovek nestade najednom jbt, u tom stiže i milicija i počesmo da ga tražimo sa lampama onim pandurskim. Samo jedna žena poče da vrišti...
    Lik se obesio o drvo na 25-30 metara od nas sa parčetom španera što je spao sa prikolice... Sudbina jbg.

7. znam lika koji više od dez godina jebe svastiku i žena zna za to. mislim da svi u porodici znaju čim znam i ja,al mu niko ne sme ništa

8. а јел свастика ужива у томе ил је то против њене воље? ПРИЈАВИТЕ ГАДА ЗА СИЛОВАЊА & НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ!!1

9. fora je u tome što mu je ta svastika, ženina sestra, prvo ona bila devojka par godina, al je ovu drugu oženio ipak jer joj napravio dete.

10. Au Boxer, kud napisa to koji kurac, sad sam se skenjao skroz.

11. Znači dete je napravio svastici ipak a i svastiku je oženio. Ko karingtonovi

12. Pa meni more propalo...

13. u jee, tek sad sam video šta je ovaj boksr napisao. strava.

14. Znači dete je napravio svastici ipak a i svastiku je oženio. Ko karingtonovi

taj neki opušteni, nadasve realni radamel falkao

15. Знам лика који је пијан направио омању саобраћајну несрећу, (том гаду је само напукао браник) и није хтео да се договоримо (тј тражио ми на лицу места 500е) него је звао полицију, мени показало да имам 2.01 промила и одвезли ме у притвор 12 сати трежњење. Сад ме чека 6 месеци одузимање дозволе, 120 000 дин казне и евентуално 20 дана затвора. За јебено напрсли браник..

16. Jebiga, zasto pijan sedas za volan.

17. koe pijan zaspo za stolom

18. знам лика који је кад је почео да студира помогао некој баби да донесе нешто из маркета до стана, дао јој број ако јој нешто затреба она га звала следећег дана, помагао јој тако годину и нешто она на крају умре и остави му стан од 100 и нешто квадрата, стара градња, код трга, од тад га зовемо раскољников, сумњамо да убио бабу лололо

19. Znam lika koji je pojeo kil i po grožđa i to zalio pivom. U stomaku počela fermentacija i skoro mu eksplodirao rč, operacija, vma i sranja razna bila.
    Smešnija strana priče je što je u pitanju debeli pop.

20. hahahhaahahahhaahhaahahahhhaha

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.