Знам лика који је...

1. hhahahahahahah mogu da zamislim haha

2. znam lika koji je jebo sadašnju miss auto sajma... jebe se čak i u pičku...

3. Znam lika, tj. likove koji su se u gajbu piva kladili ko će da smuva ružniju ribu.
    I kaže ovaj prvi: Nađem ti ja neku ogavnu, leba iz ruku da joj ne uzmeš, vodim je kod ovog drugara, mislim dobio sam gajbu, al kad sam video onu njegovu, samo sam ga pogledao i reko sam mu: brate pobedio si, ružniju u životu nisam video.

4. Hahhahaahaha
    kakvi džekesovci :D

5. Decxko zašto morališeš? Fakat je da postoje ružne ribe, kao što je fakat da ti ne bi bio sa njima samo zato što su ružne.

6. Decxko zašto morališeš? Fakat je da postoje ružne ribe, kao što je fakat da ti ne bi bio sa njima "samo" zato što su ružne.

7. Moje moralisanje je produkt griže savesti koje ne mogu da se otresem već godinama.

8. Aham :D Pa dobro, pogreši čovek, i ja sam se jednom probudio pored jedne ružnjikavije nisam se mogao smiriti nedeljama :D

9. :D lololo
    Ali nisi me razumeo. Ja sam uradio nešto slično kao ova dvojica. Mada me namestio jedan lik. A ta devojka je i ranije doživela slična sranja. I eto, već godinama se jedem zbog toga. Pitam se da to nije bio zadnji ekser ukucan na kovčegu njene seksualnosti. Mislim, naravno da nije, zar ne? Ali mozak je jeben igrač, jebe ne vadi.

10. Naravno da nije, naći će i ona nekog fetišara :D

11. АХАХАХАХА!!!!!!!!!!
    Зевсе, исцељиваш децхко!

12. Znam lika koji je smrko amfetamin...

13. Drugov deda je sa ortakom iz vojske koji je bio lud , (koji mu je inače za 5. rođendan spakovao jedan crep umesto milke od 300grama) pišao u veliki vojnički kazan kad su bili dežurni i još posle pitali ljude valja li šta čaj.

14. pišao u veliki vojnički kazan kad
    su bili dežurni i još posle pitali ljude valja li
    šta čaj.

au...

15. Знам лика који ми је рекао да јако воли Дејана Цукића.

16. Знам лика који је деведесетих у Немачкој на аутобану возио стојџу 170 на сат (низбрдо) при том вукући приколицу пуну шверцованих телевизора. Заустави га полиција и смара пола сата, на крају плати само 20 марака казне зато што није везао појас.

17. Znam jednog Mađara koji sluša Baju Malog Knindžu... al' zaozbiljno, onaj trip - ima sve albume, na žurkama "siječe vene" na te stvari bez imalo parodije i ironije. Dečko je mlad, fino vaspitan, prosječno inteligentan, dolazi iz druge kulture, nema nikakve veze sa ustašama i četnicima, ratovima '41-'45 i '92 - '95.... ni on ni njegova familija, završava skoro fakultet, e sad kako mu je nadošo Baja i šta je on tu pronašao, ostaće mi vječita enigma...samo dragi Bog zna odgovor.

18. Кад смо код пишања у чај.

Знам лика, а и ја сам био међу њима..кад смо привели једну кураву на редаљку, док смо нас тројица били у кухињи и мућкали неки алкохол она из друге собе тражила чашу воде, сва тројица смо умочили туки у чашу са водом па јој дали да пије.
    Јес да смо је јебали и блајвала нам свима, али ово нам било смешно да урадимо кришом, ко би га знао зашто.

19. Знам лика који се шетао са рибом кроз крај и кад га питао неки познаник 'Реџи брате, шта се ради?' он одговорио 'Ево ништа брате, шетам спичком'

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.