Знам лика који је...

1. има их бре колко оћеш сваки други инцестоидан, занимљиво ми је што су понајвише мушки издегенерисани

Napiši na kojoj slici se nalaziš, kako ja sad da te pronađem?

2. имам највише лајкова и тетоважу једнорога

3. ja imam najvise jednoroga i tetovazu lajkova.

4. је л палчеви горе или доле

5. јој, чујем да се пичићи ложе

6. Знам лика, мој кум, кога су повели на сахрану неком дечку који уопште није имао другове, био је неки штребер са којим се нико није дружио.

Па је онда неко ко зна мог кума, замолио да дође он и поведе пар другова да не би испало да нема младих на сахрани, тј. да не провале да је овај покојник био толики буљаш.

Ћале од покојника питао мог кума одакле се зна са његовим сином, кум да испадне фин каже да се знају много дуго, само што никад није свраћао код њих кући.

Тренутак пре него овог штребера спусте у раку, дође његов ћале код мог кума и каже "Знаш, сад су ми рекли да је обичај да се одржи говор покојнику, а пошто га ти знаш цео живот ја бих волео да ти то урадиш".

Кум је стабилан момак, али још вуче трауме од те ситуације кад је држао говор покојнику кога не познаје.

7. брате дедер дај детаља о говору љубим те

8. Ма шта је могао да прича, попели кума на неки бетон што окружује гроб да буде мало виши, да га сви виде, мош мислит. Рекао ми је да је био у агонији и да га је непрекидно обливао хладан зној...онда је кењао нешто уопштено, као што би свако у тој ситуацији.
    А после говора му дошао покојников ћале, са сузама у очима али препоносан што је имао таквог сина и пружио мом куму руку лололо

9. hahaha jbt, naježio sam se :D

10. Znam likušu koja je saznala da je muž vara, i htela da bije ljubavnicu, al' pošto je ta bila jača i kršnija od nje, ona sačekala da se ova vrati iz prodavnice i da joj ruke budu zauzete kesama i prišla i krenula da je bije, sve joj jaja poispadala po ulici i zapretila joj da više ne prilazi njenom mužu. I nije.

11. Тилмо земљаче, нисам знао да и ти знаш Змаја.

12. хаха, и мени је та сцена пала на памет кад ми је причао кум.

13. Znam lika koji se zove i preziva Boris Tadić, a mi mu zadenusmo nadimak Šiptar.

14. Znam lika, koji se zove i preziva isto kao i ja, i mlađi je od mene, jedan dan.

15. Znam lika koji je rekao da njegov deda prvo ubije lisicu pa je leči višnjama.

16. ne znam lika lično, ali mi pričaše o jednom što je tokom osnovne škole drvio majmuna sa spojenim dlanovima jer je mislio da pička tako izgleda.

17. Znam lika koji je mislio da mu je majka baba i da mu je majka poginula tokom rata i uvek se jadovao kako mu otac ljubi babu pred njegovim očima dok đed sam živi na selu.

18. Znam lika koji je vario u skupštini za vreme nekih demonstracija. Čini mi se da je priča išla ovako: sede dva lika, oči im crvene od suzavca i tih sranja, kad ovaj drugi vadi džok i kao "ajde da bar znamo od čega su nam oči crvene"

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.