U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Краљ. Нисам расиста али човек је краљ.
Ja mogu. To jede moj muž i jednom, ali samo JEDNOM sam to probala...
Normalan spanać, napravljen sa belim lukom, mlekom, jajetom...kad sipa sebi u tanjir, rkne još kašičicu šećera preko.
i znam lika koji je provozao pandurski auto malo kroz grad, a nije bio pandur hehhe.
ja znam lika koji zna lika koji zna brata likušinog dečka koji zna lika koji poznaje kaizena. aha!
A, o tome se radi, dakle... E, pa, sad je sve jasno.
ja znam lika koji jede pljesku bez ikakvih priloga.
Što je najluđe nije ni on. Čovek je samo jednostavno lud.
Normalan spanać, napravljen sa belim lukom, mlekom, jajetom...kad sipa sebi u tanjir, rkne još kašičicu šećera preko.
Gotovo natnat, moram to da probam sada pa kud puklo da puklo.
A ja znam lika koji stavlja sve priloge. Tačnije "od svega po malo". Posle mu sve to curi iz pljeske i sav se umaže kao svinja.
Znam lika koji overio od alkohola i pisao u svojoj sobi jer ga bio zent da se matorci ne probude njegovim odlaskom u wc.
Znam lika koji je sa ikone posle ostavljenih dvaes maraka uzeo sve dinare kao kusur.
Znam lika koji je krao iz kineske ambasade posle bombardovanja i donosio nam viski i kineske kurtone s velicine :)
Знам лика који је гледао себе у окгледалу док дрка, па је касније себе снимао док дрка да би дркао на себе док се гледа.
Знам лика који је гледао себе у окгледалу док дрка, па је касније себе снимао док дрка да би дркао на себе док се гледа.
Који парадокс! :О
Znam lika koji je svercovao kineze i na naplatnoj rampi rekao da je to granica sa madjarskom i da beze kroz kukuruz...
Kraaaaaaaalj
Znam lika koji je vratio kilometrazu na renta kar autu za nekih par hiljada kilometara vise nego sto je bilo pocetno stanje.
Na pitanje zaposlenih u toj agenciji sta su radili i gde su bili?
On je odgovorio da je vozio u rikverc od Milana do Beograda..:)
ej ljudi vi stvarno znate neke opicene likove!!!
Ja mogu do sutra....isti lik koji je vracao kilometrazu nosi sat u filmu boj na kosovu
Ja znam lika koji je BIOSHOCKER!
Znam lika koji je JEBO!
E sad. Nećemo da lažemo. :D
ja znam lika koji zna bibu struju