Своје слике на аватару профила на Вукајлији - зиљавост сама по себи или жеља да другима покажете зиљавост?

1. stvarno, koji smo se kurac slikali ako necemo nigde da okacimo?

2. Хахахаха кул, како је добра мачкурда :))
    Али Наџак исто морамо приморати да скине своју слику као што је то урадила Допиа, ова тема даје резултате!
    Сви који немате идеју за аватар, обратите се мени, шијем по мери :)

3. Zapitajte se na trenutak koga boli kurac za tuđi avatar?

4. Nećete me primorati! Nećete me slomiti! Zilj ostaje!
    Mogu ja da odem od zilja ali zilj nikada neće otići od mene!!! :)

5. Nadzak je zilj ko tomi majonez sa smajlijem lololo
    Stvarno ne znam što bi bilo zilj neam pojma meni svejedno šta neko drži na avataru

6. Ценотапх, искуцали смо 12 страна, и ти питаш кога боли курац?
    Што нас минираш и смараш на теми ако те не занима? :)
    Наџак, имаш пвт. :)

7. Ценотапх, искуцали смо 12 страна, и ти питаш кога боли курац?
    Што нас минираш и смараш на теми ако те не занима? :)

Da, da.Na tih 12 strana su uglavnom postovi tipa "Koga boli uvo".Dakle imaš 12 stranica ljudi kojim puca kurac za tuđe slike...

8. А зашто би мене болео курац што нас све на 12 страна боли курац? И што бих ја свој курац качио на аватар, кад му је лепо да виси у гаћама и да га нико не гледа?

9. Au baba kako si demode, čak i ja imam sliku sa burekom, a i sa sarajevskim deset u pola s"lukom.
    EDIT:
    mylyce sašij meni nešto po meri, da vidim šta će to da bude, pa možda i metnem

10. prva recka, posle pete pocinjem da vicem, GREMLIN JEBE!

http://www.youtube.com/watch?v=p3Pxh8FZr58

11. АЛИС ЈЕБЕ!!

И ДА ја и даље мислим да је зиљаво! ЗИЉАВО ЈЕ ИМАТИ СВОЈЕ СЛИКЕ НА АВАТАРУ!

12. Зиљавост, наравно!

13. па Џанке скини онда своју слику са аватара, шта је држиш кој курац?

14. Џанки, скини гаћице!

15. Babo, uz tebe sam! Drz' se!

16. Ja svoju sliku držim iz kontre prema ziljavcima koji svoju ziljavost prikrivaju optužbama za ziljaost. Iš ziljavci!

17. Šalabajzer

Ja svoju sliku držim iz kontre prema ziljavcima koji svoju ziljavost prikrivaju optužbama za ziljaost. Iš ziljavci!

+1 AMIN

18. Ja svoju sliku držim iz kontre prema ziljavcima koji svoju ziljavost prikrivaju optužbama za ziljavost. Iš ziljavci!

+1

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.