Moram nekome da se pohvalim

1. Smorena gleda abridged serijale ? Udaj se za mene !

I'M NOT ALL ALONE IN THIS WORLD?! That's so romantic... Just Saiyan. ;)

Pustigasmorena, Burzum je hejter.

Hihi, ma neka ga Buti, udružimo se mi kao moćni rendžeri pa mu pokažemo. Vi ste svi onako bogovski građeni i visoki, ja sam mala, ali kao mali ker imam srce na mestu, pa grupni napad i odbrana stavova. :D

2. Ijuuuu, nisam videla obe ponude, jer sam pisala svoj post, pa sam morala da rifrešujem stranu. Ih, sad crvenim...

Triša je poznati gospodin, a But opet ekonomična jer može da bude i drugarica i bračni drug i to muškog pola u isto vreme. I visoka je, njam, njam... Taman za mene malu od 160. Triša, je l' i ti imaš preko 180? :))))

Bebope, pa Dekster, u stvari više Mandark su mi bili najveće kraljine, dan danas kad učim osećam se totalno awesome kad sve znam. :)

Aaaa, drugarica me vuče, uživajte na forumu, a tebe Butt da vidim više na ovom za pohvalu, nego na onom za kuknjavu, je l' se važi? :)

Laku noć, ovaj dan. Ne, doviđenja valjda. :)

3. Svaki dan bacim po kojeg cetera u vodu i svakog dana po koje govno ispliva i pokaze se :D

4. na kanalu dunav tisa dunav marko

5. Нисам стручан са историјом, али покушао сам другу да објасним неке ствари кад ме је питао ко је то Јерихон - мој одговор:
    ''јерихон, неки древни град који су срушили трубама
    дували дували, спичили исту фреквенцију и сјебали зидове, улетели унутра, појебали жене, поубијали све остало и освојили град. просто ко пасуљ''
    Ја мислим да сам погодио суштину и поносан сам.

6. Danas sam imao prvi čas nemačkog.
    A i još sam ove nedelje dobio 5 iz hemije iako sam znao za 2, eventualno 3.

7. Da se pohvalim danas sam uzo pare na kladzi :D

8. Čestitam! Sme li da se zna koliki si iznos podig'o? :)

9. Što ne bi smelo, 3500 .

10. Brao majstore!
    Sto posto ti dzanki nije nesto dojavio oololo

11. Nije džanki , retko ja slušam one likove na temi kladionica.

12. Nije džanki , retko ja slušam one likove na temi kladionica.

I bolje da nije.

13. ДОБИО САМ НАЗАД СОБУ ! ФАК ЈЕА !
    Могу да спавам ко човек и друге ствари...

14. ДОБИО САМ НАЗАД СОБУ ! ФАК ЈЕА !
    Могу да спавам ко човек и друге ствари...

Mozes da spavas i da spavas ololol

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.