Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahahahah, pročitao sam ja odmah to, znao sam da ćeš da vrdaš :))
Oću da napravim ceo kalendar... jednom sam u srednju školu to radio... i uvati me profesorka... a ja sirmo napiso dan razrednih starešina - kurvindan.... umalo me ne izbaciše iz školu ...:)))
dule, murš u kafanu, mog'o bi i peđu da povedeš.. :D
Lele ... Kristi će bije :)))
a nećuu.. dobra sam ja ^.^
Vidim ja da si ti dobra.. Kristi.. :=))))
nasao 2 defke bez minusa
i to od iste autorke
Pa valjda je ovo za žaljenje ? :)
И за жаљење и за хваљење је, писао сам на обије теме :Д
Хвалим се јер нећу бит тата :Д
Hahahaha, kakav si ti lik :)))
Неко мисли на мене и лајкује ме. Гарант нека ауторка.
a mozda hoce neki napaljeni vukajlijas da mu uzvratis lajk :)
Свестан сам ризика, али док се не утврди супротно, нека буде ауторка.
:)))
ajde neka bude autorka,ako ih ima vise posalji nesto
Надам се да воле Деформеросе.
najbolje da ne vole :)
Ili mu staviš nešto u odabrane.
Jedem slatkiše, mmm...
Ja jedem svaki dan tortu :) i to svaki dan drugu :)
Zezaš?