Moram nekome da se pohvalim

1. хахах спрдња, немој уплашен бити ;o)

2. Ja ti namestam branceve ovde a ti si tako zloban prema meni makar malo postovanja pokazi izvedi me nekad negde a ne samo kod kuce da sedimo i jebemo se u misionarci ma ti se sigurno mene stidis zato me i ne vodis nigde :(((

3. ти ме само зовеш кад хоћеш секс, никад нећеш да прошетамо по граду или седнемо на пиће! осећам се као твоја комбинација а не девојка, како је јовану дечко јуче водио на суши а теа је ишла са својим дечком и његовом екипом у касину, а ти нећеш ни да ме упознаш са својим ортацима! кладим се да кад изађеш са њима само мувате и прскате препуцане дроље шанпањцом шта ја ти нисам довољно добра риба да и мене прскаш по сисама!?! милици сваког дана стигне порука за добро јутро кад јој вереник стигне на посао иако онa још увек спава ал ће се пробудити насмејана а ти ништа не радиш, устајеш у 1 и зовеш ме тек у 6 и то само због једне ствари, ти си најгори дечко на свету, мрзим те, не могу више очима да те видим!!! боже зашто сам ја магнет за кретене, хоћу ли икад имати среће у љубави??!!

4. Juče oženih brata, danas sam dobar za jednu kvalitetnu čuku, led tv 32'' i dve šulje marke fred peri i ralf loren, mislim da su falš, al ono, ne razumem se u to baš. I 300e pride lol

5. Juče oženih brata

Bolesnici.

6. id u kurac bohore
    hahahahhahahhahahaha

7. хаахахахаххаахах бохоре

8. Pa ljudi moji, čovjek je davno stavio nick "Manijak", trebali ste to skontati. Svako ima pravo da u krugu porodice radi šta hoće. I upamtite, nema carskog reza bez carskog mlaza!

9. ти ме само зовеш кад хоћеш секс, никад нећеш да прошетамо по граду или седнемо на пиће! осећам се као твоја комбинација а не девојка, како је јовану дечко јуче водио на суши а теа је ишла са својим дечком и његовом екипом у касину, а ти нећеш ни да ме упознаш са својим ортацима! кладим се да кад изађеш са њима само мувате и прскате препуцане дроље шанпањцом шта ја ти нисам довољно добра риба да и мене прскаш по сисама!?! милици сваког дана стигне порука за добро јутро кад јој вереник стигне на посао иако онa још увек спава ал ће се пробудити насмејана а ти ништа не радиш, устајеш у 1 и зовеш ме тек у 6 и то само због једне ствари, ти си најгори дечко на свету, мрзим те, не могу више очима да те видим!!! боже зашто сам ја магнет за кретене, хоћу ли икад имати среће у љубави??!!

to brt samo sam skratijo imao sam posla neka

ocu biti banovan ako okacim sliku da vidite sta mi kuma napravi od kurca mater joj jebem?

#zubi #nemajebanja3dana #zurijodagledamtekmu

10. pseto nisi svilen, ništa ti neće biti.
    #ožiljciizrata

11. Nece brt divan dan juce bijo moram nekom da se pohvalim

12. Ne skreći s teme, kači slike dok smo još prijateljski raspoloženi.

13. Dobio sam danas jedno veoma zanimljivo pismo.

14. Hvala.
    Unutra je pisalo:
    "Ђес? Шта има? Ај на баскет?
    После да пљачкамо кладионицу. $$$"

15. to brt samo sam skratijo imao sam posla neka

свака риба, увек
    разумемо се брт

16. Somi iskustvo govori iz tebe vidi se ne znam kako je vidra imuna jos

Ne skreći s teme, kači slike dok smo još prijateljski raspoloženi.

teo sam majkemi al ne rekose dal ce da banuju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.