Moram nekome da se pohvalim

1. Hvala najlepše, dobio si od mene jedan simoličan palac nagore preko jutjuba, malo li je u ovo nečovečno doba

2. Kakva komentatorska sekta revisited ^_^

3. Danas je dvadeseti dan bez grama slatkog, leba niti gaziranog. Smršo 8 kila. I dalje sam gmazina, ali ide ka boljem. Novembra očekujte slike sa six packom i izraženim kvadricepsom.

4. Šalim se, peti dan, smršo kilolololo

5. Jebaćeš oko nove godine brt samo tako nastavi

6. jel vam se pohvalio boxer sto je izblajdio jednom liku u autobusu

7. zadovoljio ga oralno

8. Moram nekom da se pohvalim da sam na poslovnom sastanku sa Nemcima jedini bio u majici, i to crvena sa glavom Indijanca nacrtanom, dobar deo sastanka sam se zajebavao, uspeo Švabe da nasmejem i na kraju opet uspeo da sve završim. Realno, da sam žensko, dao bih si pičke. ;o) Eh.

9. Kontam da si im se dopao, imaš taj homoerotični oreol mladog momka iz ruralnih krajeva :)

Znam, vosujem, ali moram malo kad si mi ostavio odškrinuto :))

10. Jedna trećina od njih je bilo žensko i to jako lepo žensko, mada i ovi plavušani...

Znam, vosujem

Eh :'o(

11. Brate, Švabe su to, mekani, podatni, skoro da i nema veze kog su pola - samo Rama margarin i ko Brando Mariju Šnajder :)

12. Prošo sve testove i psihofizičke i lekarske za upis na Vojnu akademiju. Zvanično UPISAO!

YIIIIIS

13. Dok mi se još učitavala pesma (jer mi net prespor na fonu) znao sam da si okačio to njesra. lol

14. срећа па нема ратова више, са оваквим кадром не би нам гинуло нових 500 година робовања

15. Krle96

Dok mi se još učitavala pesma (jer mi net prespor na fonu) znao sam da si okačio to njesra. lol

Lolnem ga ja tebi, umesto da zahvališ ti još izvoljevaš.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.