Маркo
јебени анђелко и крле ће да нам бране државу јебем ти сунце...
E jesi budak - pa AndjelkoNs je strateško naoružanje Vojske Republike Srbije: pošalju ga u pregovore kad je kritična situacija, za pet minuta priča od ratu pređe na ispitivanje o zdravlju baka i pravljenju kolača sa oblandama lolo
Јбг, не могу ја да променим то што су нам касарне у распаду а министар одбране керамичар.
Ал контам да смо јаки с наоружањем, ових година се доста обновило и радило на том пољу. Тако да, против Андоре, не би били баш за бацање..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Čin potporučnika, dobiješ ga kad završiš akademiju. Jel' tako, Anđelko?
јебени анђелко и крле ће да нам бране државу јебем ти сунце...
E jesi budak - pa AndjelkoNs je strateško naoružanje Vojske Republike Srbije: pošalju ga u pregovore kad je kritična situacija, za pet minuta priča od ratu pređe na ispitivanje o zdravlju baka i pravljenju kolača sa oblandama lolo
http://goo.gl/MBL8YM
Jbt andjelko lepo sam pitao jbt nemam ti ja pojma nista o vojsci..............
Бачје, МИ ЋЕМО СРБИЈУ А ТИ БРАНИ ОРГАНИЗАМ ОД ХОЛЕСТЕРОЛА!
лакше ћу ја да се одбраним од холестерола него ви ако вас нападне фазон андора
Брт па ти римујеш
није намерно
Јбг, не могу ја да променим то што су нам касарне у распаду а министар одбране керамичар.
Ал контам да смо јаки с наоружањем, ових година се доста обновило и радило на том пољу. Тако да, против Андоре, не би били баш за бацање..
Marko a jel bi se ti javio kao dobrovoljac da branis svoju zemlju?
Prodao bih im još i par krava uz to i pravoslavni molitvenik.
јебе ми се да браним овакву земљу и народ, запалио бих преко гране одма
Peške u Albaniju?
Pa sta te onda sprecava sad da pobegbes?
неће тако лако да ми дају визу
Da li shvataš da je svet u specijalnom ratu već i da ne možeš ulupati prvo žumanca pa belanca nego obrnuto i polako dodaješ šećer dok se ne ujednači?
I da moraš zamastiti pleh, nikako nauljiti i topla rerna, brzo da ne pada temperatura.
dobro andjelko jel ces mi konacno odgovoriti sta se nalazi na onoj slici?
Pa brt čin potporučnika. Poslao ti je i link sa vikipedije.
aaaaaaaaa nisam prepoznao :)