Moram nekome da se pohvalim

1. Opa! Sad znam gde nabavljam vatromet za pobedu na Evrosongu :)

2. Велика победа је извојевана пре 10 минута- након епске борбе са тражењем нарезница, посете стругару и других перипетија, стари ћалетов бајс је коначно оспособљен, провозан и спреман за авантуре

3. ja sam samouvereno odlučio
    sabiću matematiku
    jebaću
    dobiću na kladionici 100 000
    zapamtite ovaj post

4. Велика победа је извојевана пре 10 минута- након епске борбе са тражењем нарезница, посете стругару и других перипетија, стари ћалетов бајс је коначно оспособљен, провозан и спреман за авантуре

Hahaha kontam da je ona stara pežo bajsikla? Inače "strugaru" si morao akcentovati, pomisliće neko da si išao u pilanu, ne kod lika koji ima strug.

5. kontam da je ona stara pežo bajsikla?

Ма какви, ''Puch'' је у питању, осим што има пар чудних делова који су отприлике као свети грал за налажење и због којих је бајс стојао месецима, све остало је швабо логично конструисао, задња глава се за 5- 10 минута цела растави/ састави, није као код понике где се јебаваш сат времена

6. Idi na najlon pa nađi

7. Inače "strugaru" si morao akcentovati, pomisliće neko da si išao u pilanu, ne kod lika koji ima strug.

Онда би написао посете стругари.

8. Jebote, Jankela, otkako sam na ovom forumu, čitam neka tvoja drkanja sa matorim biciklima, daj prijavi se na totalbike.rs za nabudži mi bajs

9. Jankela kad ne baulja pijan po NS budži bajseve. Do jaja

10. namestio sam skajp na tv-u

11. Вауууууууууу.
    Помазио бих те по глави сад да ниси тако далеко.

12. Idi na najlon pa nađi

Јебеш све споменике културе, једном кад Најлон затворе вадим визу и селим из Србије.

Jebote, Jankela, otkako sam na ovom forumu, čitam neka tvoja drkanja sa matorim biciklima, daj prijavi se na totalbike.rs za nabudži mi bajs

Нека фала, имам један чопероцикл већ у припреми, треба ми нешто и за по граду да ми завиде хипстери

13. ajde pi*ko nazovi me ako smeš

14. Jankela kad ne baulja pijan po NS budži bajseve. Do jaja

Од нечег се мора пити

15. Hahahah "ocena A". Kako evropski. Treba da vam dele cvetiće i pčelice.

16. jebi se coa sad to teo da napisem

17. na kom fakultetu se daju ovakve ocene?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.