Moram nekome da se pohvalim

1. Ja brt nisam ni imao te razglase u skoli, to su neka nova pederska sranja

2. ako moje dete pocne da slusa pink flojd znacu da ga nisam dovoljno voleo

3. Ako moja deca pocnu da slusaju te metalike odracu ih od batina. I ako se pederisu/lezboetisu.

4. Coa ja djelio školu s masincima do 2 godine
    Posle Vlahović napravio ženi najmoderniju školu na Balkanu i preselili nas

5. Ne piši Boh po klupi, ne lupaj vratima, siđi dole, ne možeš tu pušiti

6. Naprotiv Armine, ako ti deca slušaju Cecu upravo znači da ga odgajaju mass mediji, ulica i nazadno društvo. Ili ti lično ukoliko si bio isti.

7. Ako treba da biraju izmedju cece i metalika neka slusaju cecu mada ni jedno ni drugo ne podrzavam.

8. Ne znam ti ja boh ja sam slabo tamo isao. Posle sam na fakultetima to nadoknadio xd

9. Šta da slušaju? Olivera Dragojevića?

10. Deny, probudilo nas more?
    To oćeš?

11. hahahah ps koliko bese imas fakulteta?

12. Metliku ni ja ne podržavam.

13. Bombaš, predlog za bend koji treba da puštaš detetu: Beogradski sindikat

Među retkima od kojih možeš čuti važne životne lekcije

14. Hahaha beogradski sindikat

15. inače ponosan sam što je London Calling jedna od stvari koja svira u kolima kad se vozimo i svi zajedno pevamo:)

16. Dva. I doktorirao letos xd

17. Ne boh samo dvojku sumadijsku i kosovskometohijski repertoar.

18. Svakako manje od 15 i to dosta. Svejedno, poenta je da se od malih nogu ne uzgajaju Kristijani, Cece i zvezdaši.

Kristijan je grobar, ponos avamgarde.
    http://images3.kurir.rs/slika-900x608/kristijan-golubovic-partizan-grobari-beta-1387525909-415001.jpg

19. Tribina je slobodna za svakog. On je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

20. Tribina je slobodna za svakog. On je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Ovo vazi samo za juznu tribinu vrv da je bio na severnoj kapiram da bi bilo milion postova vezanih za to i onih mimova memeova ili kako se zovu vec i fotosopi neki

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.