Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da li ste nekada unaped znali koji će vam biti najsrećniji dan uživotu?
Ja sada znam da će to biti naredna subota i BAŠ sam hepi!!!!
kako to znaš, Boga ti?
U čoveče...mašimo se samo za nedelju dana...meni će ova sad subota da bude najsrećniji dan u životu, a tebi ona naredna. :-)))
Mislila sam na prvu koja dolazi, dakle, ista subota je u pitanju!
А који ће мени да буде најсрећнији дан, о пресветла Интернет пророчице, краљице ових простора, а и шире? :)
Koja je to koincidencija! A vidi...i avatari nam skoro isti!
Svašta... :-))
Paaa, rekla bih da će i tebi biti ista ova subota jer ću širiti sreću Univerzumom!
:)))))))
Дај интервениши тамо да буде тако, о краљице Балкана, реинкарнацијо пирамида, ти поред које и омнипотентна Клео Патра постаје семипотентна!
Svašta... :-))
Prosto da se naježiš!
Da draga... :-)
komadići, srećnici jedni! :D
Da nije neko vjenčanje u pitanju? :) ups.
napokon me krenulo na kladionici... za nedelju dna 130 ojrića sam dobar... dosta
U mom mobilnom, u folderu muzika zajedno stoje Children of Bodom, Crematory, Vida Pavlović i Rade Lackovića. Ponosno mogu da kažem da sam svestrana ličnost.
Otkad u ojrima računaš? Ili je to da i ovi srbijanci skontaju?
Pisao definicije non stop i uhvatio budžet. Neprocenjivo! Odo da spavam!
Čestitke Dejse, aj laku noć.... Pozdravi Kosu :)
taj rad, zemo...
PROŠAO GODINU!
ČESTITAM