Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Начи, добила сам комплимент да сам одвратна:))))
Ojagnjila mi se ovca, dva komada.
Ма јок бре. Само у стилу "fuck bithes, make money".
Haha, ti mora da si neki daleki potoak Madam Mim ili tako neke veštice, pa voliš kad te zovu ''Vaša Grozomornosti'' ili ''naravno, Vaša Zloslednosti''... :)
Moji su usvojili mačka sa ulice. Mator je, fali mu zub i izgrizene su mu uši od tuča po kraju, ali je mica. Jedva čekam da odem kući da ga malo gnjavim, nisam odavno. :)
Napravio sam čaj da se usereš (rekoše mi kasnije da ću se stvarno usrati, al' nie bitno)!
Znači, jeb'o Matiju Paunovsku i njene biljne mješavine! Javite se Skočku da vam sklopi kombinaciju travuljina, ima da se zaljubite u taj ukus!
Лолнуо га ЛОЛ http://e-novine.info/zanimljivosti/860-esnaestogodinjak-masturbirao-42-puta-i-umro.html
Oooooooo, šta sve neću pročitati... Bilo je i o nekom Rusu što se kladio sa dve ženske da može da izdrži valjda dan... I umro posle dvanaest sati, nekroza penisa.
AHAHAHAHAHAAHAHAHAHA! Izviiiiiniiiii na kašnjenju. :)
Šta je to? Umro mu kurac?
Večerala sam mast i hleba sa alevom paprikom i belim lukom. :)))
Sad sam zamirisala celu kuću. :)))
Jesete, Šanzame, upravo to. :)
Ako Vučice, i treba! :)
E, primih najbolju čestitku ua rođus ikad, sa zakašnjenjem. :)
Ave, mocni imperatoru! Mocno neka je Vase najvece carstvo, skup galaksija.
Neka uvek bude tople vode da Vasa mudrost uvek bude na svom vrhuncu. Neka danas svi oni koji se suprotstavljaju Vasoj velicini budu izbrisani iz postojanja i neka svi slave dan Vase slave, dan naseg prosvetljenja.
Srecan Vam rodjendan, Frieza.
Ovo bi komotno moglo da prođe za Fridriha, ali meni upućeno. Lik je genije. ♥ Frieza, Frieza, Frieza, Friezaaaaaaa!. xD
Konačno skin'o jebeni Fear and loathing in Las Vegas, koji sam jebeno prekjuče stavio na skidanje! A najgore je što mi nije loš net, nego su jebeni fajsrv linkovi i mor'o sam da kucam jebenu šifru, a i po danu nešto slabije skid'o, majke mu ga blesave...
Jao, tebi rođendan... Srećan rođendan! :)) Sa malim zakašnjenjem... Rekla bih da ti faks dobro ide, pa ću ti poželeti da ti još bolje ide na ljubavnom planu ;) A vidim da imaš i nekih ponuda ovde, tako da... You never know... :)
Ponuda bilo pet-šest, tako nekako, čini mi se. Jedna od dame, a ostalo od gospode. B)
Hvala, puno, crkoh danas od zahvaljivanja, ko bi rekao, nisam lak ni ja znala da mi je (juče) bio rođus dok me u ponoć nije probudila poruka čestitke. :)
Toliko ponuda? Ja se onda ne brinem za tebe, tražena si :))
A dobro, dešava se... Ja svoj ne mogu da zaboravim, jer mi je rođenom bratu rođendan dan pre mog :)
Ma idi... Moram malo da odmorim od ljudi, majke mi mile. :)
Blago tebi. Brata se uvek setim, on se mene NIKAD nije setio. :D Ih, ja kad god razmislim o tome, sve gore i gore... Dan kad počinje najgore godišnje doba, dan kad je dan najkraći a tama najduže traje, dan kad je neki paganski praznik, smak sveta sledeće godine. Ma, predivno. :D
A moj je kad počinje proleće :)) Za tačno 3 meseca :) I mislim da je tad svetski dan zaštite šuma, to je jedini bitan događaj :))
Haha, ti si kao moj tata. I ovan si. :) Dobro se slažemo ondak. :)
Da, tad valjda počinje ovan :)) Ja bih rekla da se slažemo :)
Kaće više to jadanje?
edit: promašio temu, sad ću da se izjadam tamo.