Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
С обзиром да постоји тема за песимисте и студенте, ђе се неко стално жали, дај мало да окренемо на ведрију страну.
Ево рецимо ја сам ноћас провео једну од бољих ноћи у задње вријеме. ЖРК Будућност развалила противника за прво мјесто у групи, идемо у полуфинале Лиге шампиона као прваци групе. Навијање феноменално, атмосфера лудило. Послије тога најјача ноћ у граду у задње вријеме, предобра свирка, одична ноћ. Чак сам и ди-џејис'о у локалу сат времена, између осталог. Тренунто сам пресрећан.
Дакле, ако вам се деси нешто добро, што желите да подијелите са нама, навалите. 'Ајмо мало оптимизма, бре!
СРБИЈА!
jesi ti sad opasan,sta?
jesi ti sad opasan,sta?
МОРА СЕ ПОХВАЛИМ ДА САМ ОДБАНОВАН ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ! ето..
vi imate komplekse !!!
vi imate komplekse !!!
ЈА ИМАМ КОМПЛЕКСЕ!
http://vukajlija.com/idi-leci-komplekse/192811 ;)
ispustio sinoc nuklearku u wc-u, i odmah je zalio, da ne siri radijaciju
JA SAM SMISLIJO ĆILU, JA JA, JA JA JA SAMO JA
ТИ СИ САД КАО ОПАСАН ШТО ПРОЗИВАШ ЊЕГА ДА ЈЕ ОПАСАН, ШТА? МАРШ!
Сад виђех да је банован, безвезе сам писао :'(
ЈА САМ СМИСЛИЈО КИФЛУУ!!!
I ti si sad kao faca :P facafaca je pelonazam lolololo
Мојне се качиш, слушам прелџије и МНОГО САМ НАОШТРЕН!!!!!!!ЈЕДАНЕС
Ja sam sinoć napravila kolač prste da poližeš!
Ја синоћ појео колач прсте да полижеш!
Ја сам синоћ гледао једног како једе колач прсте да полижеш!
Ja sam sinoć svršijo prste da poližeš!
ja sam debelog vratio međđ žive!
9 dana kako nisam zapalila cigaretu!