Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Рилајф из мор импортнт, Мечесарка. лоло :)
Али не испит, зајеби. :)
Dominiram u PES-u.
Просек последње четири дефке 102:26, а одавно нисам писао. ОПААА!!!!1
Nusmi tebra, reklama.
uspo sam da prdnem a da ne dignem bulju ssedišta od bajsa ehehe
nači tragovi kočenja neminovno... :)
Prvi put bio na raftingu, mislim imao neki trening, zesca stvar, sve puca sada, crko sam, al je bas GG bilo!
ja sam turbo automatik otrovan ko citostatik:)
NE SERRRI! Kolko bih ja to voleo jebote!
Манијаке, ја на бајсу имам вако седиште:
http://media.nashbar.com/images/nashbar/products/1500/YD-VDA-NCL-ANGLE.jpg
Душу дало за прдење.
savršenstvo bez mane!
WANTED!
Ova rupa da se proture jaja?
To je analni otvor za analni otvor.
Ишо ја на ади и одлучио да се праћнем, ал нисам хтео да будем нудиста, па сам се купао у гаћама и оквасио их. Онда крено гајби, обуко шорц без гаћа и муда приглавио у ово лежиште. Није лоше!
Ха, издао самостално своју прву збирку песама. Тј. штампао сам је на штампачу и онда је захефтао, али много лепо изгледа. Има 25 песама, у А5 формату, углавном неко културно јебање мајки како ја то волим да назовем, има једна љубавна сплачина, али доста је добра и нема оног сечења вена, има једна о бомбардовању... Сад штампам даље, већ неки хоће примерак, али се морам изјадати, јер сам звао маму да се похвалим, и нисам ни стигао до тога, већ сам био напичкан за безвезе, па се на крају нисам ни похвалио. Неки ће ме сад троловати и спрдати се да сам геј, ал' јебите га, мени је ово место где има доста сличних људи мени, и место где могу да нађем оне који осећају слично или исто.
Od mene imaš čestitke. A to što će neki da te zajebavaju, mogu samo da ti pljunu pod prozor da ti se kokoške klizaju. :)
Хвала, свака честитка ми сада значи. Ако хоћете примерак, шибните ПВТ да се договоримо.
To brate, samo cepaj! Daj prekopiraj jednu-dve pesme ovde.
krompir, baci pogled ovde, za malo love objaviš profi knjigu pa da vidiš onda ko će da se smeje... čestitam :)
Што би се неко смејао, то треба знати. Честитам кромпире ако су ти песме ко дефке немаш бриге :)