Moram nekome da se pohvalim

1. Рилајф из мор импортнт, Мечесарка. лоло :)

2. Али не испит, зајеби. :)

3. Просек последње четири дефке 102:26, а одавно нисам писао. ОПААА!!!!1

4. Nusmi tebra, reklama.

5. uspo sam da prdnem a da ne dignem bulju ssedišta od bajsa ehehe

6. nači tragovi kočenja neminovno... :)

7. Prvi put bio na raftingu, mislim imao neki trening, zesca stvar, sve puca sada, crko sam, al je bas GG bilo!

8. nači tragovi kočenja neminovno... :)

ja sam turbo automatik otrovan ko citostatik:)

Prvi put bio na raftingu, mislim imao neki trening, zesca stvar, sve puca sada, crko sam, al je bas GG bilo!

NE SERRRI! Kolko bih ja to voleo jebote!

9. Манијаке, ја на бајсу имам вако седиште:
    http://media.nashbar.com/images/nashbar/products/1500/YD-VDA-NCL-ANGLE.jpg
    Душу дало за прдење.

10. Ova rupa da se proture jaja?

11. Ova rupa da se proture jaja?

To je analni otvor za analni otvor.

12. Ишо ја на ади и одлучио да се праћнем, ал нисам хтео да будем нудиста, па сам се купао у гаћама и оквасио их. Онда крено гајби, обуко шорц без гаћа и муда приглавио у ово лежиште. Није лоше!

13. Ха, издао самостално своју прву збирку песама. Тј. штампао сам је на штампачу и онда је захефтао, али много лепо изгледа. Има 25 песама, у А5 формату, углавном неко културно јебање мајки како ја то волим да назовем, има једна љубавна сплачина, али доста је добра и нема оног сечења вена, има једна о бомбардовању... Сад штампам даље, већ неки хоће примерак, али се морам изјадати, јер сам звао маму да се похвалим, и нисам ни стигао до тога, већ сам био напичкан за безвезе, па се на крају нисам ни похвалио. Неки ће ме сад троловати и спрдати се да сам геј, ал' јебите га, мени је ово место где има доста сличних људи мени, и место где могу да нађем оне који осећају слично или исто.

14. Od mene imaš čestitke. A to što će neki da te zajebavaju, mogu samo da ti pljunu pod prozor da ti se kokoške klizaju. :)

15. Хвала, свака честитка ми сада значи. Ако хоћете примерак, шибните ПВТ да се договоримо.

16. To brate, samo cepaj! Daj prekopiraj jednu-dve pesme ovde.

17. krompir, baci pogled ovde, za malo love objaviš profi knjigu pa da vidiš onda ko će da se smeje... čestitam :)

18. Што би се неко смејао, то треба знати. Честитам кромпире ако су ти песме ко дефке немаш бриге :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.