Таман хтедох да се похвалим како сам истерао алу из буље након дуготрајне борбе на вц шољи, ал' онда видим има и девојака овде па рек'о да не испаднем простак.
Ja sad za vikend izvukao jedne iz ormana. Obujem ja, sve super, i ne kontam zasto ih vise ne nosim. A onda se sat ipo kasnije vratim sa zuljem 2x2cm, i skapiram zasto ih ne nosim.
Ove od 1200 video u USCU u onom Deichsmgafasdmamanu, ili kako god da se pise. Neki popust 50%. A imaju jos jedne za 1600.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Šalji sliku.
Eo, lololo. Moram sad dide, a i neam kabl, sjutra.
Ušla u suknju koju sam čeznutljivo gledala, pa još dobro stoji !! Jea!!
Još samo jednu 'aljinu da pobedim i -pobedaa!
Ti nastavi da hasaš, pa za koju godinu nećeš moći dućeš u nju.
Таман хтедох да се похвалим како сам истерао алу из буље након дуготрајне борбе на вц шољи, ал' онда видим има и девојака овде па рек'о да не испаднем простак.
lolololo, ja nemam čime da da se pohvalim, sve sam sjebao danas, šta god sam dotakao.
Почистила пријемни, на терету државе сам.
ЕДИТ: Ти си одговоран што је клима цркла?
Сваки ти дао.
Našo patike za fudbal!
I ja. 1200din, nove. Jbt da ne poverujes.
Ja našao neke u ormanu lolo. :) Narandžaste, umro, kul su al đon malo otišo.
Ja sad za vikend izvukao jedne iz ormana. Obujem ja, sve super, i ne kontam zasto ih vise ne nosim. A onda se sat ipo kasnije vratim sa zuljem 2x2cm, i skapiram zasto ih ne nosim.
Ove od 1200 video u USCU u onom Deichsmgafasdmamanu, ili kako god da se pise. Neki popust 50%. A imaju jos jedne za 1600.
И мени је изашао један.. 2 Тачније.
Položila sam kurs engleskog sa odličnom ocenom. :)
What?
Naso jedan nezasticeni vajrles sa ovom brzinom
http://i.imgur.com/AIJx6.png
Majka mi je napravila kifliceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Vidro, blago tebi! Moja će sutra tortu da pravi, ubedila sam je ;)
Е моје домаћице.... х)))
i meni žena za rođendan sahericu, sad je izdala saopštenje
Kad sam znala da će da dođe sad neko sa rečenicom 'Eee, moje domaćice, što to same ne napravite' i ono ni manje ni više nego Enemi... :)