Питао сам рибу која ме звала да идемо на неку журку да ли да се намиришем скупим парфемом (Бандерасов Медитеранео), јер кад сам се прошли пут намирисао, био јој је зачепљен нос од прехладе, па било непотребно. А ја не бих џабе да трошим. лололол
На ћалета сам, ал' кад је он био млад, то је тад пролазило у фазону "кикикихихих"
Вучице, имам таквих дезодоранаса, добио за рођендан, и оне Стрејтове колонске водице, али све ми је јако, превише алкохола има, па се одмах ознојим и не осети се. Овај доста дуго држи. А имам и онај стик, ал' сам смотан, па увек исцртам штрафте по одећи.
Јеби га, Енеми, ја Босанац, па шкртица. Парадоксално. лололол
Е, није ми пало на памет то замарамицу, треба човек бити тако глуп да се тога не сети. :) Хвала! :)))
mlatoni je u pravu, brut je keva i možeš da ga osetiš i preko šurnaes slojeva odeće
ispod miške dosta, malo staviš samo na vrat, ja prsnem i malo po "grudnom delu" majice, i mirišeš ko car. e sad dal ćeš jebati, to zavisi i od dosta drugih faktora, al što se mirisa tiče tu si obezbeđen :D
Имам такав Стрејт Унлимитед, тај трошим сад, мада све ми се чини као да брзо испари.
Фокус, тако и ја, мало по мајици, али само парфемом, не спрејом. И врат и зглоб код шаке, па размажем по оба зглоба.
Да л' ћу јебати - дискутабилно је. лолол
Питао сам рибу која ме звала да идемо на неку журку да ли да се намиришем скупим парфемом (Бандерасов Медитеранео), јер кад сам се прошли пут намирисао, био јој је зачепљен нос од прехладе, па било непотребно. А ја не бих џабе да трошим. лололол
Što se bre blamiraš?
Kupiš dezodorans 300-500 dinara, zavisi gde. Isto je kao parfem. Ali nemoj da preteraš jer ume da guši. Imam moj muž taj.
На ћалета сам, ал' кад је он био млад, то је тад пролазило у фазону "кикикихихих"
Вучице, имам таквих дезодоранаса, добио за рођендан, и оне Стрејтове колонске водице, али све ми је јако, превише алкохола има, па се одмах ознојим и не осети се. Овај доста дуго држи. А имам и онај стик, ал' сам смотан, па увек исцртам штрафте по одећи.
Толико сам се наскупљао тих парфема да могу да се купам у њима. лоло
Тако да не штедим никад. х)
А и не треба да се штеди... За кои курац.
Kad naneseš stik, uzmeš papirnu maramicu ili salvetu pa razmažeš da ti ne ostanu tragovi na majci kad je obučeš. :)
Јеби га, Енеми, ја Босанац, па шкртица. Парадоксално. лололол
Е, није ми пало на памет то замарамицу, треба човек бити тако глуп да се тога не сети. :) Хвала! :)))
Poprskaj se Brutom ispod miške, na to vlaži i staro i mlado.
mlatoni je u pravu, brut je keva i možeš da ga osetiš i preko šurnaes slojeva odeće
ispod miške dosta, malo staviš samo na vrat, ja prsnem i malo po "grudnom delu" majice, i mirišeš ko car. e sad dal ćeš jebati, to zavisi i od dosta drugih faktora, al što se mirisa tiče tu si obezbeđen :D
http://sklep-kosmetyczny.com/image/cache/data/old_spice-whitewater-dezodorant-sztyft-500x500.jpg
Nema boljeg ljudi.
http://beautycosmetic.biz/images/STR8edtOxygen.jpg
I prsneš se ispod vrata sa ovim i to je to. Nije skup a voli ga ženski rod.
Имам такав Стрејт Унлимитед, тај трошим сад, мада све ми се чини као да брзо испари.
Фокус, тако и ја, мало по мајици, али само парфемом, не спрејом. И врат и зглоб код шаке, па размажем по оба зглоба.
Да л' ћу јебати - дискутабилно је. лолол
Denim, za muškarca koji dobije sve što želi lolo
mada može i Nivea, dojajna je.
I MOLIM VIŠE DA MI SE ZA ROĐENDAN NE KUPUJE JEBENA FA, IMAM ZA IZVOZ!
hahaha, FA jebote!
Joj, koliko filozofije oko parfema i mirisa... Što ste žene? :)
Laže, faco, slao nam slike neke raspale dronfulje iz Kečkemetnetferencvaroša, banuj bagru.
Skočko, idi mešaj malter. :Д
Ja poslednji put kad sam kupovao parfeme, ovaj nije bio skup, što se štekaš.
15 evra 200 ml u Barseloni.
Hvala, hvala, fanovi moji.
To ti kažem.
al je dobar :)
Daj Mile časti raju sa paketom parfema.