Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Možda i nije. Debelu platu je često teško nahraniti, možda je radio 12 sati dnevno + vikend, a jebeš velike pare ako nemaš kad da ih potrošiš.
Оно јест, у праву сте ви. Отворили су ми се нови хоризонти, јеботе. Фала вам.
Nije pogrešna tema, svojom zaslugom sam popio patos pa ajd da se pohvalim a nešto nikad nisam bio u fazonu kuknjave.
El bio neki ovaj rad? :D
http://www.youtube.com/watch?v=O5eLauza6CQ
Ma jeb'o ti taj pos'o ako si bio nesrećan radeći isti.
Nije pogrešna tema, svojom zaslugom sam popio patos pa ajd da se pohvalim a nešto nikad nisam bio u fazonu kuknjave.
А који посао и шта си зајебо, ако није тајна?
Nisam bio nesrećan na poslu, jesam radio puno ali to mi je omogućilo da pristojno živim i bio sam na stalnoj relaciji Austija-Srbija, pola godine tu pola tamo, kako sad stvari stoje gotovo je sa Austrijom, znači preostaje Srbija a svi znamo da su ovde pravila igre mnogo zajebana.
Montirao sam sisteme za solarno grejanje, napravio previd zbog premora što nije opravdanje, pogrešno spojio neke cevi i eto sranja, poprilično velika šteta pošto je morao i Hilti da radi. Sistem je trebalo proveriti pre puštanja u pogon, to je trebao šef da uradi i naravno da nije uradio i naravno da su se na meni kola slomila. Jbg, nije fer i korektno, moja je greška ali je i tuđa isto tako, ja sam ostao bez posla a ove je udarilo po džepu.
Ja sam iz te priče, šta se desilo, prokuvalo a?
....i popucalo.
Forlauf na riklauf, a? Ekspanzije bez.
:))))) tako nekako. Sve namešteno pre tri meseca, pušteno u pogon nedavno i onda sunovrat, ja momentalno kod kuće u NS, telefoni, pičke materine, jebanje majke. Ima tu još gomila stvari ali ajd da ne smaram više, ipak je ovo tema gde se ljudi hvale a ja mogu samo sa svojim sranjem o sebi hvalospev da sročim.
Jebi ga, šta da ti kažem. Proba je zakon, mada i ja nekad preskočim tu "formalnost".
Jeste, uvek mora to da se isproba jer posle je kasno. Jebi ga, znaš i sam kako je, uvek se kasni, uvek se rokovi probijaju i to je to, na kraju krajeva živ čovek greši, statistički od stotine poslova jedan moraš ukenjati baš žestoko, to je to.
Ne pitaj ništa, upravo plaćam danak lošeg posla. Pukao sam cca 800 evrića na nekoj jebenoj klimatizaciji, ali što kaže jedan moj kolega, ne možeš na svakom poslu biti dobar.
Aukurac krasni. Ja odsad idem da čistim govna, Rothenberger, sajle i udri, NS je relativno velik grad, kanalizacija sjebana, cevi masne, ništa više sofisticirani sistemi, samo govna i nasilje.
Podsjeti me neki dan na gradilištu sam kolegi koji radi vodu u prolazu dobacio: Poserem ti se na sred posla.
Pa da, pravi smo govnoskretničari. Žao mi je što prekidam konverzaciju, moram napolje a nikad se do sad nisam na Vukajliji sa nikim ispričao. Jbg, drugom prilikom možda nastavimo. Ajd uzdravlje.
Drago mi je da smo malo o struci prozborili, svako dobro i drži se.
Ako ti je za utehu, to (ili tako nešto ekvivalntno tome) jednom svakome mora u poslu da se desi, makar jednom u životu, pre ili kasnije.
Evo, tebi se sada desilo, što znači da si sada i tu stepenicu preskočio. :-)
ako ti je za utehu, ja pametan narucio da mi stave dok jos nije bio skroz zavrsen krov, pa sam posle morao da skidam panele, cuda muda, elem, "par" stotina dolara kasnije, sve je bilo u redu.. tri godine. taman istekla garancija na cevi. . . i posle rokenrol...
ma na struju bre, kako je Tesla reko i gotovo... da je moglo na sunce, mislis ne bi Nidza to nama izmislEo? eto...
Dobra je to stvar, dosta dugo to radim i u suštini je sve bilo ok do sad ali kao što je gore spomenuto sranje mora da se desi kad tad. Već sam celu tu situaciju iskulirao, jebemliga, šta je bilo bilo je, idemo dalje. Što kaže Kurd ta stepenica je preskočena....:)