У, нек је са срећом.
И ја сам скоро био на једној свадби, било је баш штокаеш до ја ја. Тад сам помислио шта ће тек да буде кад се моја сестра буде удавала, ју!
Хвала.
Капирам да ће бити стандардна српска свадба, е ако буде, онда мораш да наручиш ово:
http://www.youtube.com/watch?v=BM_21Mm-B5s То је једино што сам тражио. Тако је клише и тако је маст хев. :)
Popravijo sam skutera, jebo ga otac kineski da ga jebo! OPAAA! JA POPRAVLJAM!
A kacam podešavo ler gas naslonim ruku na nešto (nisam identifikovao šta je, ne vidi se) i toliko me opali struja da to nije zdravo, al sam sad totalno razbuđen :D
A kacam podešavo ler gas naslonim ruku na nešto (nisam identifikovao šta je, ne vidi se) i toliko me opali struja da to nije zdravo, al sam sad totalno razbuđen :D
Jesu li ti kineski skuteri stvarno sranje ko što pričaju ili je to samo propaganda ovih brendiranih?
Немој ме држати за реч, ал можда има везе са акумулатором. :С
Naravno, sem onih italijanskih, oni stvarno imaju bolje mašine, dok ovi brendirani tipa Pežo, Jamaha, kurci palci - sve su iste mašine, sve su sklopljene u Kini, samo je razlika u dizajnu maske, tj. plastike okolo. I da, ovi poznatiji imaju glodane felge a kinez ima livene. A Pežo košta duplo od npr. Kiveja.
Pa i meni bilo čudno da baš toliko ne valjaju ko što se priča, a bilo mi i čudno da se Peugeot pravi baš u Francuskoj kad ima džabe radnike u Kini, a nije nešto glomazno za transport...
A kako su im motori isti? Isti modeli ili isti proizvođači?
Mašina je skoro identična. Malo raspored promijenjen, naravno, zavisi od modela. Prave se pretežno u istim fabrikama samo što Pežo naruči npr. filter vazduha da piše na njemu Pežo a ovaj na kinezu je identičan samo je nonejm. I Pežo ti naplati svoj brend. Standardna šema, isto kao i Najki, Adidas i sve to - firma poskupljuje robu.
Удала ми се сестра, јуче била свадба и било ми је до јаја, али до ја ја.
ГОРИИИ ГОРАААА ГООРЕЕЕ УУУСПОМЕЕЕЕЕЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ceo dan na Dunavu.
A sad odoh, da na onoj opozitnoj temi kopiram ovu rečenicu, i dodam ostatak: sa svojom i tuđom decom.
У, нек је са срећом.
И ја сам скоро био на једној свадби, било је баш штокаеш до ја ја. Тад сам помислио шта ће тек да буде кад се моја сестра буде удавала, ју!
Хвала.
Капирам да ће бити стандардна српска свадба, е ако буде, онда мораш да наручиш ово:
http://www.youtube.com/watch?v=BM_21Mm-B5s
То је једино што сам тражио. Тако је клише и тако је маст хев. :)
DRUGA ODABRANA!!! OP oP GaNgam sTaJLlllLllll!!!
Jesu li ti kineski skuteri stvarno sranje ko što pričaju ili je to samo propaganda ovih brendiranih?
Немој ме држати за реч, ал можда има везе са акумулатором. :С
Нису сви.
Propaganda, bre!
Naravno, sem onih italijanskih, oni stvarno imaju bolje mašine, dok ovi brendirani tipa Pežo, Jamaha, kurci palci - sve su iste mašine, sve su sklopljene u Kini, samo je razlika u dizajnu maske, tj. plastike okolo. I da, ovi poznatiji imaju glodane felge a kinez ima livene. A Pežo košta duplo od npr. Kiveja.
Ова моја Јамаха једе малу децу. Скутер од 101 кубика. Вуче мене од преко сто кила 60 на сат узбрдо.
Pa i meni bilo čudno da baš toliko ne valjaju ko što se priča, a bilo mi i čudno da se Peugeot pravi baš u Francuskoj kad ima džabe radnike u Kini, a nije nešto glomazno za transport...
A kako su im motori isti? Isti modeli ili isti proizvođači?
Mašina je skoro identična. Malo raspored promijenjen, naravno, zavisi od modela. Prave se pretežno u istim fabrikama samo što Pežo naruči npr. filter vazduha da piše na njemu Pežo a ovaj na kinezu je identičan samo je nonejm. I Pežo ti naplati svoj brend. Standardna šema, isto kao i Najki, Adidas i sve to - firma poskupljuje robu.
Tako sam i mislio...Hvala ti na informaciji, spasao si mi neke pare. :-)
Pošalji mi proviziju hnjo hnjo hnjo :D
Važi. Šaljem ti pare za nove kapice na ventilima od guma. :-)
Al oću da budu one fensi-šmensi LED, da sijaju, one su malo skuplje... :D
Ma kad ide june, nek ide i tih 1.40€..! ;-)
TO BRE! :D
Vukajlijaški rođendan lolo.