Moram nekome da se pohvalim

1. Može Reme!:-)

A ti Skočko ćeš sinko sam da kuvaš za sebe...ali i za nas, naravno! Kad već kuvaš, pa da ne gori ringla za džabe :-)

2. Ne brini sine, biće svega :)))

3. Ја ћу да будем млађи брат. Мада знам мајонез да правим. :Д

4. Ja moram da se pohvalim da sam na Svetskom Prvenstvu u karateu za kadete i juniore u Milanu prosle nedelje stigao do cetvrt-finala,ukupno osvojio 5. mesto.
    Kategorija 97 godiste -60kg
    (borbe su u pitanju)

5. Mita će bude prva olimpijska zlatna medalja Vukajlije!

Gledajte samo!

6. Daj Mitke neku sliku!

7. http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399675_418092141589797_2006177461_n.jpg
    Ovo je sa Turnira u Prokuplju
    Sa svetskog nemam sliku iz borbe,sve su mutne ispale :/
    Hvala ljudi o/

8. Čestitke kolega! :D

Ja sutra idem za Dobovu u Sloveniji, na 'Mediteran open', da se bijem sa krem de la kremom evropske jujitse. OPAAAAAA! JA BIJEM!

9. Skočko pokaži im šta je Međed sa Ozrena.

10. skocko, jebi im onu majku foteljasku!

11. Da nije Vuke, ja bih zahrkala na KONFERENCIJI

12. MAJAV SASTANČI!

:-)

13. Hvala kolega,srecno i tebi :D
    I da,sledece godine je Svetsko Prvenstvo u karateu za kadete i juniore u Novom Sadu,tako da,ako budete imali vremena,svratite :D

14. Kad će karate biti olimpijska disciplina?

15. Nikada, vjerovatno ni tada.

16. A džiu džicu nije bio, pa će biti od Igara u Riu?

17. Jujitsu vjerovatno neće ni tada biti, jer zahtijevaju od nas da nosimo kacige, oklope i da se tako bijemo ko teletabisi, jer MOK neće da vidi krv na borilištima. Jebeš takav sport xD

18. Pa nije dždž mnogo grublji od džuda. O jebote, ja se baš nadao bće makljanja.
    EDIT:
    Jebao ih badminton.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.