Moram nekome da se pohvalim

1. Ма иди - бананице...

2. Danas mi je jedna riba koja mi se strašno sviđa rekla da se loži na momke sa bokserskim nosevima i da im nikako ne može odoljeti te da i ja spadam u tu grupu i da joj se strašno sviđa izgled mog svježe polomljenog nosa.

Imam posla sa psihopatom al' ću da je jebem.

OPAAAAAA

3. Valja li čemu ta rodica?

4. Ja sam istrčao 1600 metara za 5minuta 40sekundi na fizičkom. Oborio svoj rekord.

5. Мој рекорд у тој дисциплини је 800 метара.

6. Ja sam zadnji put imao dovoljno volje da pretrčim 1600 metara u komadu, marta 1993. godine. Mislim da sam tada oborio i svetski i olimpijski rekord zajedno, mada nemam dokaza za to...
    Bilo je baš zajebano, ne bih bio danas moderator na Vukajliji da sam tada postigao neko slabije vreme. ;-))

7. Хахаха Курде, кад мука натера може човек да зајебе Усаина Болта.

8. Gunner-u, ko još trči 1600m, kad je zvanično 1500m? :)

9. U vojsci se trčalo 1600, ako me pamćenje dobro služi...

10. Nisam to znao, služio sam civilno, lolo. Ja sam na treningu trčao 1500m za 4:15 kao mlađi junior. Nije mi to bila disciplina, inače.

11. Imam oko desetak svedoka da sam preskočio preko 3 metra visoku žičanu ogradu, sa bodljikavom žicom na vrhu(povijenom) i sa +40kg tereta na sebi, a nigde se nisam niti ogrebao, niti iscepao...što implicira da sam je znači bukvalno preleteo.
    I niko da mi prizna rekord!

"Zajebano kad te podu'vate Brovingom, pršti ono kamenje oko tebe-pa sve u oči, dete mu jebem, mora se bega otale mnogo brzo!":-))izjava mog drugara kome je nadimak stvarno Kurd, a po kome ja imam nick.

12. Е, заборавих да ти кажем. Распитивао сам се за Курда у Чачку, нисам ништа могао да сазнам јебига. :/

13. Ma našao sam budalu...znam gde je, čuli smo se! :-)

14. Ja pretrčim 100m za 23 sekunde kad ulazi autobus u stanicu. :)

15. Ma našao sam budalu...znam gde je, čuli smo se! :-)

Е до јаја. :)

16. @Reservoir dog
    Baš tako, Vojna gimnazija. :P

17. Idem sjutra u Skoplje, da se bijem na turniru 'Skopje open' a usput i branim boje moje Republike Srpske u 'Jadranskoj ligi'!!! opaaaaaaaaaaa

18. Maloprije dizo sistem nekom čovjeku, a taj živi odmah pored mog ortaka, i trebo mu nakon tog svega napraviti i vajrles. Ja nisam to zastitio da bi mogao moj ortak krasti internet.

19. E ne bi ga ti meni diz'o nikad, bogami...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.